Legacy of Inca
4.0/5

Legacy of Inca


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Legacy of Inca

Met Legacy of Inca brengt Play ’n Go een slot uit gebaseerd op een indianenvolk dat vanaf de dertiende eeuw in het huidige Peru leefden. De Inca’s zelf noemden hun imperium Tawantinsuyu, een woord dat refereert naar de unificatie van vier gebieden. De audiovisuele aspecten van deze gokkast zijn van topkwaliteit en of het spel goed is kun je verderop in onze review ontdekken.

Het basisspel heeft vrijwel geen extra features maar er is wel een gratis spins bonus met daarin een extra spin bonusspel. Het basisspel heeft wel een wildsymbool waarmee winstcombinatie sneller gevormd kunnen worden.

De standaard RTP is 96,29% maar let op! Play ’n Go slots hebben maar liefst vijf RTP staffels. De variantie is medium en de maximale winst bedraagt 6.500x de inzet.

Legacy of Inca specificaties

SoftwarePlay ’n Go
Release Datum02/02/2023
RTP96,29%
VariantieMedium
Winlijnen20
Rollen5
Rijen3
Minimale inzet€0,10
Maximale inzet€100
Maximale winst6.500x de inzet

Hoe werkt de gokkast?

Legacy of Inca heeft vijf rollen, drie rijen met twintig vaste lijnen. Direct voor geld spelen kan bij de door ons aanbevolen goksites met een inzet van 10 eurocent tot maximaal 100 euro per draai. De medium volatiliteit zorgt ervoor dat je regelmatig een gemiddeld bedrag wint.

De kaartsymbolen hebben zoals gebruikelijk de laagste waarde. Hiermee pak je bij vijf van dezelfde soort 5x de inzet. Een toekan, slang en luipaard leveren iets meer op. Draai er vijf van voor een uitbetaling van 10x tot 12x de inzet. De drie Inca krijgers leveren het meeste op. Bij vijf van dezelfde soort pak je 15x tot 100x de inzet.

De wildsymbolen kunnen alle andere symbolen vervangen om een winstcombinatie op te leveren. Vijf wilds op een lijn zorgen voor maar liefst 750x de inzet.

Gratis Spins

Zodra je drie of meer scatters draait gaat het gratis spins spel van start. De uitkomst van het rad bepaalt hoeveel spins je krijgt. Je wint hiermee 3 tot 10, 15 of zelfs 20 spins. Tijdens dit bonusspel wordt er elke draai 1 tot 9 wildsymbolen aan de tweede, derde en vierde rol toegevoegd. Wilds kunnen trouwens ook tijdens het reguliere bonusspel op de rollen 1 en 5 landen.

Temple Spins

Als je tijdens gratis spins twee scatters draait gaat het extra bonusspel Temple Spins van start. Alle wilds in zicht tijdens gratis spins worden nu naar deze extra bonusspel overgedragen. Het aantal Temple Spins wordt door een draai aan het Wheel of Gods rad bepaalt. Je kunt hier echter geen extra spins winnen doordat het scatter symbool wordt verwijderd. Het maximaal aantal spins (inclusief Temple Spins) staat op 55 spins vastgesteld.

Wat vinden wij van de Legacy of Inca Gokkast?

Als je op zoek bent naar een gokkast met prachtig beeld en geluid dan is Legacy of Inca een vette aanrader. Het basisspel is niet heel bijzonder maar wordt deels door de redelijke uitbetalingen van winstcombinaties goed gemaakt.

Het free spins bonusspel is wel leuk uitgewerkt. Zo is het mogelijk om via het reguliere bonusspel de Temple Spins te bereiken en dat kan enkele keren voorvallen. Dit extra bonusspel doet ons een beetje denken aan Cat Wilde and the Lost Chapter. De maximale uitbetaling is met 6.500x de inzet ook niet verkeerd.

Wij hebben hierboven het gratis demospel voor je toegevoegd. Voor geld gokken kan bij een van de door ons aanbevolen online casino’s.

Pluspunten
  • Prachtig beeld en geluid
  • Mooie uitbetalingen voor winstcombinaties
  • Twee gratis spins bonusrondes
Minpunten
  • Het basisspel heeft geen extra features
© Copyright 2023 Gokkasten Stip