Ladies Nite Turn Wild
3.0/5

Ladies Nite Turn Wild


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Ladies Nite Turn Wild

Ladies Nite Turn Wild is een gokkast van Microgaming dat de opvolger is van de verouderde Ladies Nite slot. Microgaming heeft het thema flink opgedirkt en een aantal leuke extra features toegevoegd waardoor het de moeite waard is om Ladies Nite 2 gratis uit te proberen.

Dankzij respins, een Wild Wheel en een wild multiplier kun je een maximale uitbetaling van 1.800x de inzet verdienen. Erg indrukwekkend is dat niet en met een uitkeringspercentage van 93,43%, daar worden wij ook niet vrolijk van.

Het is jammer want Ladies Nite Turn Wild had een goed online slot geweest met een iets hogere RTP en maximale uitbetaling.

Dit spel zit volgepropt met features en dankzij een lage variantie vallen die met regelmaat.

Als je liever een online slot speelt met een hogere uitbetalingspercentage met een fruitig disco thema dan kunnen wij je de Hot 4 Cash gokkast van Nolimit City aanbevelen.

De laatste tijd worden Microgaming slots door derden ontwikkeld maar Ladies Nite 2 Turn Wild hebben zij in eigen huis geproduceerd.

Hoe werkt de Ladies Nite Turn Wild Gokkast?

Het speelveld is opgedeeld in vijf rollen, drie rijen met vijfentwintig actieve lijnen.

Winstcombinaties tellen vanaf drie dezelfde symbolen van links naar rechts.

Wil je direct voor geld spelen? Dat kan vanaf 25 eurocent tot maximaal 50 euro per draai.

Behalve de inzet kun je ook een inzet staffel van 1 tot 4 selecteren.

De premium symbolen bestaan uit de vier dames waar het allemaal om draait en een verfrissend drankje waarmee je bij vijf van dezelfde soort kunt rekenen op een bedrag vanaf ongeveer 1,6x tot 3x de inzet.

Via de speelkaarten A, K, Q en J verdien je slechts 1x tot 1,2x de inzet.

In de basis zijn de uitbetalingen niet veel waard maar via de respins en het Wild Wheel ontstaan er extra mogelijkheden.

Het wild symbool vervangt alle andere/ symbolen om een winstcombinatie te vormen.

Wild Features

Zodra je een winnende combinatie draait wordt de respin feature geactiveerd.

De symbolen waarmee je een winstcombinatie draaide blijven nu staan en je krijgt net zo lang respins totdat er geen aanvullende winstcombinaties meer gedraaid kunnen worden.

Boven het speelveld zie je een rad dat op willekeurige momenten actief kan worden na een winnende draaibeurt. Je krijgt dan ‘Wild Wheel Chance’ op het scherm te zien.

Dit is het Wild Wheel dat een symbool selecteert om een wild multiplier toe te kennen.

De wild multipliers kunnen op willekeurige momenten reguliere wilds vervangen waardoor je een vermenigvuldiger van 2x krijgt. De multipliers worden tijdens de respins opgespaard waarmee je dus uiteindelijk een 24x vermenigvuldiger kunt verdienen.

Zodoende kun je maximaal 1800x de inzet winnen maar dan zul je het gehele speelveld met de blondine of wilds moeten vullen.

Wat vinden wij van de Ladies Nite Turn Wild Gokkast?

Microgaming heeft met Ladies Nite 2 de plank volledig misgeslagen. Het thema is goed uitgewerkt, de features zijn leuk maar de uitbetalingen en de RTP zijn veel te laag waardoor je beter een ander spel kunt spelen.

Je kunt Ladies Nite hier onbeperkt gratis spelen of maak een account aan bij een legaal online casino waar je veilig en vertrouwd kunt spelen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip