Kitty Cabana
4.0/5

Kitty Cabana


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Kitty Cabana

Eindelijk een spel waar de huiskatten aan bod komen! Microgaming heeft onlangs het spel Kitty Cabana gelanceerd, een spel volledig in het teken van de kittens, katten en poezen.

Aan extra mogelijkheden geen gebrek want met verschillende wildsymbolen waardoor je een stacked wild, een uitklappende wildsymbool of wild reels kunt activeren valt er al voldoende te beleven maar hier houdt het niet bij op want de scatters kunnen het Kitty Cabana bonusspel activeren en dan val je pas echt in de prijzen.

Als je zelf een huiskat of zelfs meerdere katten hebt dan zul je waarschijnlijk dagelijks moeten stofzuigen want tja in de zomer verharen die beesten nu eenmaal. Gelukkig kom je bij dit Microgaming slot geen verharende katten tegen maar kun je gewoon genieten van alle extra mogelijkheden.

Speel Kitty Cabana vandaag nog gratis via GokkastenStip.nl of maak een account aan bij een legaal online casino in Nederland als je van plan bent om voor geld te spelen. Ben je benieuwd welke features dit spel bevat? Lees dan snel verder!

Kitty Cabana highlights

Het basisspel bevat vijf rollen ,drie rijen en heeft 25 te activeren lijnen. In het basisspel komen er uitklappende wildsymbolen voor die over de gehele rol uitklappen en vervangen alle andere symbolen behalve het scatter symbool. Naast het uitklappende wild is er ook een Dashing Wild feature waarbij het rode wildsymbool random op de rollen terecht kan komen.

Het Bonusspel

Zodra je drie of meer scatters op de rollen krijgt wordt het bonusspel geactiveerd waarna het aan jouw de keuze is om per verdieping van het Kitty Cabana hotel een deur te selecteren. Bij de tweede en derde verdieping krijg je de kans om nog een vierde deur te selecteren.

De free spins feature is ook vrij bijzonder want hier heb je met Split Wilds en Frozen Wilds te maken. De Split Wilds kunnen het wildsymbool verdubbelen waardoor je nog meer kans maakt op een winnende combinatie. De Frozen Wilds zijn bevroren wildsymbolen die drie draaibeurten vastgehouden worden. zodoende maak je meer kans op een winnende combinatie.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip