Kiss Reels of Rock
4.0/5

Kiss Reels of Rock


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Kiss Reels of Rock

Als je een fan bent van de hardrockbank Kiss dan is het vandaag jouw geluksdag. Een van de nieuwe gokkasten van Play ‘N Go is Kiss Reels of Rock. Hoe ze het voor elkaar hebben gekregen om een licentie te bemachtigen is ons een raadsel. Behalve van de geschminkte gezichten en extravagante kleding kun je ook genieten van een paar bekende Kiss nummers.

Wat het spelverloop betreft heeft Play ‘N Go duidelijk alles uit de kast gehaald. Zo hebben de rollen een aparte opstelling van 2-3-4-4-3-2 symbolen per rol. Er zijn verschillende features waar je in de basis van kunt profiteren zoals Lock and Load en Drive Me Wild. Alsof dat niet genoeg is kun je ook nog zelf de free spins bonus bepalen door een keuze te maken uit vijf opties.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,2% en de variantie is ontzettend hoog. De maximale winst bedraagt 50.000x de inzet en dat is uniek voor een spel van deze spelontwikkelaar. Je kunt hier alvast genieten van het gratis demospel!

Werking van de Kiss Reels of Rock Gokkast

Het speelveld van Kiss Reels of Rock is vrij uniek. Er zijn zes rollen met 2 tot 4 symbolen per rol waardoor er 576 manieren om te winnen ontstaan. Tijdens de gratis spins bonus kan dit aantal nog uitgebreid worden maar daar kun je verderop in onze review meer over ontdekken. Voor geld spelen kan vanaf €0,10 tot maximaal €100 per draai.

extra features

Laten we beginnen met de symbolen met de laagste waarde. De kaartsymbolen, A, K, Q, J, 10 en 9 leveren een uitbetaling van 1,5x tot maximaal 4x de inzet op als je zes dezelfde kaarten weet te landen. De bandleden van Kiss zijn een stuk meer waard. Draai er hier zes van voor een bedrag van 6x tot 12x de inzet.

De platinum plaat van Kiss telt als wild symbool en is met 15x de inzet voor zes stuks het meeste waard. Bovendien vervangt het wild alle andere symbolen, behalve de scatters.

Lock and Load Feature

Om wat spanning aan het basisspel van Kiss Reels of Rock toe te voegen heeft Play ‘N Go twee extra features bedacht. De eerste waar we het over gaan hebben is de Lock and Load feature. Eenmaal actief worden er de symbolen van twee rollen gesynchroniseerd. Dat kan gebeuren met de rollen 1 en 6, 2 en 4 of 3 en 5. Hierdoor maak je meer kans op het landen van een winstcombinatie.

Drive Me Wild

De tweede feature is Drive me Wild dat ook op elk willekeurig moment geactiveerd kan worden. Zodra deze feature actief is wordt er een x2 wild aan de rollen toegevoegd. Alle andere wilds die tijdens Drive Me Wild landen worden ook voorzien van een x2 vermenigvuldiger.

De Gratis Spins Bonus

Zodra je drie of meer scatters draait krijg je de keuze uit vijf verschillende bestemmingen. Het aantal spins en features dat je krijgt is afhankelijk van welke hoofdstad je als bestemming hebt uitgekozen. De staffels is als volgt;

  • Tokyo: 4 reguliere spins en 5 encore free spins
  • Rio de Janeiro: Je ontvangt 8 normale spins en 4 encore spins
  • London: 12 spins en 3 encore spins
  • Sydney: Je krijgt 16 normale spins en 2 encore spins
  • Johannesburg: 20 reguliere spins en 1 encore spin

Gedurende de free spins bonus van Kiss Reels of Rock is de Lock and Load feature actief. Zo kun je tijdens elke spin profiteren van dezelfde symbolen op twee rollen. Het verschil van reguliere spins en encore spins is de grootte van het speelveld. Tijdens Encore Spins wordt het speelveld vergroot naar een 6×4 formaat waardoor er 4096 ways to win ontstaan. Bovendien hebben alle wilds nu een x2 multiplier. Scatters kunnen alleen tijdens de laatste draaibeurt van de bonusronde vallen. Let op met het maken van een keuze want de encore free spins worden alleen actief als je met de laatste spin van de bonusronde drie scatters weet te landen.

Wat is onze beoordeling van Kiss Reels of Rock?

Qua beeld en geluid valt er niks aan te merken. De ontwerpers van Play ‘N Go hebben duidelijk veel aandacht aan dit spel besteedt. Gelukkig ontbreekt het ook niet aan features maar dat mag ook wel aangezien Kiss waarschijnlijk de bekendste hardrockband is waarmee Play ‘N Go een samenwerking mee is aangegaan.

Het basisspel is ook goed te doen dankzij de twee extra features maar voor de echte winsten zul je gratis spins bonus moeten bereiken. Kiss Reels of Rock overtreft in ieder geval het Twisted Sister slot en biedt een hogere maximale winst dan de Guns N’ Roses gokkast van NetEnt.

Pluspunten
  • Win tot maximaal 50.000x de inzet
  • Perfect beeld en geluid met muziek van jouw favoriete hardrockband
  • Twee extra features tijdens het basisspel en free spins bonus
  • Selecteer een bestemming om zelfstandig de bonusronde te bepalen
Minpunten
  • De encore free spins worden alleen actief als je met de laatste draai tijdens de bonus drie scatters weet te landen
© Copyright 2023 Gokkasten Stip