Kingmaker Megaways
4.0/5

Kingmaker Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Kingmaker Megaways

Kingmaker is een nieuwe gokkast van Big Time Gaming dat vanaf 28 augustus bij alle online casino’s met BTG spelletjes te spelen is. Je kunt hier in elk geval alvast de review lezen en genieten van het demospel.

Kingmaker is een Megaways slot met 16,807 ways to win en een thema rechtstreeks uit de middeleeuwen met een kasteel op de achtergrond. Het theoretische uitbetalingspercentage is 96.65% en de variantie ligt tussen medium en hoog in.

Hoe werkt de Kingmaker gokkast?

Dit spel heeft vijf rollen met een variatie van twee tot zeven rijen. Deze gokkast is speelbaar op alle apparaten en inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 20 euro. De symbolen bestaan uit speelkaarten A, K, Q, J, 10 en paarse. rode, blauwe en groene edelstenen.

De paars gekleurde edelsteen is het meeste waard en zodra je hier vijf van hebt ontvang je 10x de inzet. Er is ook een wild aanwezig dat alle symbolen vervangt (behalve de scatter) en op de rollen 2, 3, 4 en 5 voorkomt.

Gem Multipliers

Links van de rollen zie je gekleurde vaandels die overeenkomen met de kleuren van de edelstenen. Elke edelsteen kan start standaard met een 1x multiplier en iedere keer dat je vijf gems weet te draaien wordt de multipliers met 1x verhoogd.

Aan de vaandels kun je precies de stand van de vermenigvuldiger zien. De multipliers komen alleen voor tijdens de basis en worden gereset zodra de free spins bonus begint.

De free spins bonusronde

De scatter is het symbool van de gouden kroon, je hebt er minimaal drie van nodig, je ontvangt met;

  • 3 scatters: 7 gratis spins
  • 4 scatters 12 gratis spins
  • 5 scatters 20 gratis spins

De free spins bonusronde is bijzonder goed uitgevoerd. Ook hier zijn de multipliers actief, tevens wordt de totaalstand van de vaandels bij elkaar opgeteld voordat de bonus van start gaat.

Zo is het dus voordelig als je pas na enige tijd de free spins bonus bereikt want dan kun je vermenigvuldigers opsparen, heb je bijvoorbeeld 4×5 multipliers dan start de bonus met een 20x vermenigvuldiger.

Draai je tijdens deze  bonus opnieuw scatters dan krijg je opnieuw free spins toegekend. De bonus speelt zich af binnen de muren van het kasteel waar je in de schatkamer terechtkomt.

Wat vinden wij van de Kingmaker Gokkast?

Wat Megaways slots betreft is BTG de beste spelontwikkelaar en dat is ook terug te zien bij de Kingmaker gokkast.

Zowel inde basis als tijdens free spins is dit spel bijzonder spannend. Je kunt in totaal een winst pakken van 40.000x de inzet!

Speel je liever een Megaways slot met nog meer lijnwinst mogelijkheden dan is Who Wants to be a Millionaire een aanrader want hiermee kun je op 117.649 manieren een winnende combinatie draaien.

Voor geld dokken kan vanaf 28 augustus maar tot die tijd kun je genieten van de gratis demo.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip