King Kong Fury
4.0/5

King Kong Fury


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » King Kong Fury

King Kong Fury is een video slot van NextGen Gaming met vijf rollen, vier rijen en 50 lijnen. De slot machine is gebaseerd op de blockbuster film Kong: Skull Island uitgebracht in 2017.

Spelen kan met een Desktop, tablet of smartphone en inzetten kan vanaf €0.25 tot €500 per spin. Doordat je dus ook met hoge inzetten kunt spelen is dit spel zeker geschikt voor high stakes spelers.

Dit spel is voorzien van twee willekeurige features die tijdens het basisspel voorkomen. Het draait voornamelijk om de King of Skull Island free games waarmee je maar liefst 100 free spins kunt verdienen! De maximale winst met een enkele draai bedraagt 12.500x de lijninzet! Het theoretische uitbetalingspercentage bedraagt 96,7% en de variantie is medium tot hoog.

Hoe speel je de King Kong Fury gokkast?

Bij King Kong Fury speel je met vaste lijnen en er zijn leuke extraatjes toegevoegd waarmee je winst kunt pakken. De premium symbolen zijn die van de dinosaurussen die een waarde hebben van 30 tot 250 munten

Symbolen met een lagere waarde zijn de kaartsymbolen die tussen de 10 en 20 munten waard zijn. King Kong telt als wild en vervangt alle andere symbolen behalve de scatters en komt alleen voor op de rollen 2, 3 en 4.

De Free Spins Bonus

De scatter is het symbool van Ann Darrow en zodra je dit op de eerste en laatste rol weet te landen dan gaat de free spins bonus van start. Om het aantal spins te bepalen druk je op een knop waarmee twee maal een waarde van 1x tot 10x wordt geselecteerd.

De waardes worden met elkaar vermenigvuldigd waardoor je maximaal 10×10=100 free spins kunt verdienen! Tijdens de bonus spins zijn er drie features actief die ook in de basis voorkomen;

  • Lightning Reel: Deze feature kan geheel willekeurig voorkomen waarbij er vijftien dinosaurus symbolen aan de rollen worden geplakt waarna je een nieuwe draaibeurt krijgt. Het is de bedoeling om extra passende symbolen te krijgen
  • Kong’s Call: Tijdens Kong’s Call kunnen er tot vijftien extra wilds op de rollen geplaatst worden waarvan je een torenhoge winst kunt verwachten
  • Raging Respins: Zodra je een stack aan wilds krijgt blijft de stack staan en krijg je een respin toegekend

King Kong Fury Slot Beroordeling

De in-game features vallen regelmatig en kunnen een leuk bedrag opleveren. Het draait echter allemaal om de free spins bonus waarmee je tot 100 free spins kunt verdienen. Het is ons team echter niet gelukt om de 100 free spins te pakken maar het is wel voorgekomen dat we veertig draaibeurten kregen.

NextGen Gaming is een top slots ontwikkelaar en dat blijkt uit de oudere slots dat zij hebben geproduceerd zoals het Psycho slot en het spel Foxin Wins Again.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip