King Kong Cash
4.0/5

King Kong Cash


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » King Kong Cash

King Kong Cash is een Blueprint Gaming slot dat al in 2016 werd uitgebracht. Voor het thema is Blueprint duidelijk geïnspireerd geraakt door Donkey Kong van Nintendo. De graphics zijn leuk uitgevoerd en het aantal features is overweldigend. Of het spelverloop ook goed is zul je verderop in onze review ontdekken. Je kunt natuurlijk ook gelijk het demospel hierboven uitproberen.

Blueprint Gaming heeft met King Kong Cash een paar unieke features toegevoegd. Je kunt de King Kong bonus winnen waarmee je via een ladder spel een van vijf bonus features kunt winnen. Staat de gewonnen feature je niet aan dan kun je een gokje wagen om een andere feature te activeren. Tijdens het basisspel ligt King Kong een tukje te doen en kan hij op elk moment wakker worden om gouden vaten op de rollen te smijten. Hiermee kun je ook een feature winnen.

Het theoretische uitbetalingspercentage is met 95,79% net onder het gemiddelde. De variantie is laag en een enkele draai kan 1.000x de inzet tot maximaal €250.000 opleveren.

Werking van de King Kong Cash Slot

De opzet van King Kong Cash is vijf rollen en drie rijen met 20 vaste lijnen. Een winnende combinatie wordt gevormd zodra je drie keer hetzelfde symbool van links naar rechts op een vaste lijn weet te landen. Een uitzondering geldt voor het premium symbool (logo van King Kong Cash) waar je er slechts twee van nodig hebt. Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €200 per draai.

De speelkaarten J, Q, A en K zijn het minste waard. Een winnende combinatie van vijf van dezelfde soort zorgt voor een uitbetaling vanaf 2,5x tot 5x de inzet. Een krokodil, papegaai, tijger en neushoorn zijn maximaal 10x tot 15x de inzet waard. Het King Kong Cash logo is 25x de inzet waard als je er vijf van weet te landen.

Met het wild symbool (een houten vat) kun je ook winnende combinaties draaien. Vijf wilds betalen 25x de inzet uit, net zoveel als het premium symbool.

Sleepy Kong Bonus Features

Tijdens het spelen ligt Kong te slapen en op elk willekeurig moment kan hij uit zijn slaap ontwaken om een van vier features toe te kennen. Je krijgt een grappige animatie te zien en de features zijn als volgt;

 • Banana Canon Wilds: King Kong vuurt een bananenkanon af op de rollen waarna ze in wilds kunnen veranderen.
 • Golden Barrel Super Spin: Kong wordt wakker en gooit een gouden vaten op de rollen die naderhand allemaal in hetzelfde uitbetalende symbool veranderen.
 • Bonus Boost: er worden extra scatters aan de rollen toegevoegd zodat de kans groter wordt dat je een bonus feature activeert.
 • King Kong Streak: als je een winnende combinatie gedraaid hebt slaat Kong met een hamer op de rollen waardoor de symbolen van de winstcombinatie blijven staan en je een respin krijgt.

King Kong Cash Bonussen

Zodra je drie bonus symbolen van King Kong Cash weet te landen kun je een slinger aan het bonus rad geven. Mocht de bonus feature je niet aanstaan dan kun je alsnog de gamble feature gebruiken maar let op want je kunt de complete bonus verspelen maar je ontvang wel een troostprijs. Je kunt een van de volgende bonussen winnen;

 • Barrel Blast: is een pick & click spel. Je kunt op verschillende tonnen klikken en drie dezelfde leveren de bijbehorende vermenigvuldiger op. Als je drie tonnen met een gouden aap onthult dan ga je door naar de Big Money Bonus.
 • King Kong Trail: dit is een ladder spel dat is gebaseerd op Donkey Kong. Het is de bedoeling om de ladders zo hoog mogelijk te beklimmen waarbij je onderweg prijzen pakt. Bereik je de gouden aap dan ga je door naar de Big Money Bonus en als je op een bom uitkomt is de bonusronde voorbij.
 • Empire Free Spins: het speelveld verplaatst zich nu naar het dak van de Empire State Building. Je ontvangt 10 gratis spins en het is de bedoeling om de verschillende levels te ontgrendelen.
 • Golden Kong Free Spins: je krijgt 10 gratis spins en het aantal vaste lijnen wordt verdubbeld. Ondertussen spaar je wild symbolen op die aan het einde van de bonusronde via super spins aan de rollen worden toegevoegd.
 • Big Money Bonus: hier staat Kong in het midden van een cirkel met vaten en bananen. De vaten worden rondgeslingerd en leveren een vermenigvuldiger van maximaal 500x de inzet op. Aan het einde selecteer je een banaan en krijg je of nog een slingerbeurt of de bonusronde wordt beëindigd.

Wat vinden wij van de King Kong Cash Gokkast?

King Kong Cash is een zeer top gokkast om te spelen. Tijdens het basisspel wordt je af en toe verwend met een lucratieve bonus feature. De gratis spins bonussen zijn waanzinnig leuk bedacht en kunnen de maximale winst opleveren.

Tijdens het testen van dit spel hebben wij verschillende bonus features uitgetest. De leukste vonden wij de King Kong Trail en de meest lucratieve is waarschijnlijk Golden Kong free spins. Kortom, een geweldige gokkast dat je zeker eens moet uitproberen.

Andere slots waar wij onlangs recensies van hebben geplaatst zijn Nitropolis 3 van Elk Studio’s en Deal or No Deal Banker’s Bonanza van Blueprint Gaming.

Pluspunten
 • Een leuk thema gebaseerd op Donkey Kong
 • Vier bonus features tijdens het basisspel
 • Win een van vijf bonusrondes
 • Een gok optie als de bonus je niet aanstaat
Minpunten
 • De RTP had net even hoger mogen zijn
© Copyright 2023 Gokkasten Stip