Karen Maneater
5.0/5

Karen Maneater


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Karen Maneater

Karen Maneater is een nieuwe online gokkast van NoLimit City met een hilarisch thema. Het is een combinatie van een Karen, een pejoratieve term dat in Engelssprekende landen wordt gebruikt voor een vrouw die zich bevoorrecht en veeleisend gedraagt. De term maneater kan bij dit slot letterlijk worden toegepast.

Karen Maneater is een bevoorrechte vrouw die van een man een broodje hot dog weet te maken. Op de achtergrond zien we een post-apocalyptiche setting met op de rollen symbolen van wapens en verslonden mannen. NoLimit City zoekt altijd de grenzen op en daar is voor dit spel geen uitzondering gemaakt.

Dit spel maakt gebruikt van xWays en infectious xWays waarmee symbolen en het aantal manieren om te winnen groter worden gemaakt. De scatters hebben ook een bijzondere functie. Hiermee kan je niet allen het bonusspel bereiken maar kunnen ze ook in xWays symbolen veranderen. Dan zijn er nog infectious wilds die voor multiplier kunnen zorgen. Tot slot is er een bonusronde waarmee het speelveld wordt vergroot en je sticky xWays symbolen krijgt.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96% en de volatiliteit is hoog. De maximale winst met een enkele draaibeurt is 11.757x de inzet.

Karen Maneater specificaties

SoftwareNoLimit City
Release Datum10/05/2022
RTP96%
VariantieHoog
Winlijnen40
Rollen6
RijenVariabel
Minimale inzet€0,10
Maximale inzet€70
Maximale winst11.757x de inzet

Werking van de Karen Maneater Gokkast

Het speelveld van Karen Maneater heeft een wat vreemde opstelling van 2-3-3-3-3-3 waarmee er initieel 486 manieren om te winnen ontstaan. Het speelveld kan verder uitgebreid worden zodat het aantal ways to win kan stijgen. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €70 per draai.

karen maneater gokkast

Eventueel kan je de inzet met 30% verhogen door de xBet knop onder de wasbeer in te schakelen. Hiermee ontvang je gegarandeerd een scatter op de tweede rol en wordt de RTP naar 96,34% verhoogt.

De symbolen met een lage waarde bestaan uit icoontjes van wc papier, bierkelken, injectiespuiten, batterijen en AK-47 geweren. Hiermee pak je bij vijf van dezelfde soort een uitbetaling van 0,8x tot 1x de inzet. De premiums bestaan uit vijf personages waarmee je maximaal 1,2x tot 3x de inzet kunt winnen.

Er zijn tal van extra features waaronder wilds en scatters waar je hieronder meer over kunt ontdekken.

Scatters

De scatters komen alleen op de middelste vier rollen voor. Als je een scatter weet te landen dan wordt de rijhoogte van alle rollen rechts van de scatter met +1 verhoogt. Met één of twee scatters wordt de scatter in een xWays symbool veranderd. Als je drie of meer scatters weet te landen dan wordt de Bonus Meal bonusronde geactiveerd.

xWays en Infectious xWays

De xWays en Infectious xWays symbolen komen net als de scatters alleen op de middelste vier rollen voor. De xWays symbolen veranderen in een regulier uitbetalende symbool en onthullen een symbool van 2-4 waardoor het aantal manieren om te winnen groter wordt.

Het Infectious xWays symbool kan alleen op de eerst rol landen. Dit symbool kan een grootte van 2-7 bereiken en zorgt ervoor dat alle identieke symbolen op het speelveld dezelfde afmeting krijgen.

Infectious Wilds

De infectious wilds kunnen op de laatste rol landen en zijn voorzien van een nudge feature. Ze nudgen door naar de onderste rij en elke nudge verhoogt de vermenigvuldiger met +1. De wild multiplier wordt vervolgensop elke symbool op de laatste rol toegepast.

Karen Maneater Bonus Meal

Met 3 of 4 scatters wordt de bonus meal bonusronde van Karen Maneater actief. Er zijn twee varianten;

  • Value bonus meal: drie scatters zorgen voor 7 gratis spins en 3 sticky xWays symbolen.
  • Deluxe bonus meal: vier scatters zorgen voor 10 gratis spins en sticky xWays symbolen.

De scatters waarmee je de bonusronde veranderen in sticky xWays symbolen. Bovendien worden alle rollen op het speelveld uitgebreid waardoor er meer ways to win ontstaan. Als een xWays symbool een grootte aanduidt dan beginnen ze met 2 en wordt het symbool na elke winnende draai met +1 vergoot (tot maximaal 42).

Mocht je tijdens de value bonus meal een scatter landen dan wordt de bonusronde opgewaardeerd. Je ontvangt nu een extra xWays symbool en 3 extra spins.

De Bonusronde kopen

Als je het geduld niet kunt opbrengen om de bonusronde via het basisspel te bereiken dan kan je de bonus buy opties gebruiken.

  • 100x de inzet: hiermee koop je de value bonus meal en stijgt de RTP naar 96,4%.
  • 500x de inzet: voor de deluxe bonus meal met een RTP van 96,47%.
  • 542x de inzet: een van de bonusrondes met een infectious wild symbool en een RTP van 96,61%.

Wij adviseren je om toch eerst het basisspel te spelen want er zijn volop features om van te profiteren. Onze tip is om deze feature alleen te gebruiken als je speelbudget dat toelaat.

Wat vinden wij van de Karen Maneater Slot?

Karen Maneater is een van de waanzinnige online videoslots van NoLimit City. Het thema gaat ver en zal niet elke speler aanspreken. De features zijn bijzonder goed in elkaar verweven. Zelfs tijdens het basisspel zorgt elke draai voor een verrassing en dat vooral als je de xBet feature gebruikt.

Als je eenmaal in het bonusspel terecht komt dan kan het hard gaan danzij de sticky xWays symbolen en de uitbreiding van de rollen. De maximale winst is wel iets lager dan je gewend van slots als Fire in the Hole xBomb. Probeer hierboven het gratis demospel uit.

Pluspunten
  • xWays en Infectious xWays
  • Hilarisch thema (gaat wel een beetje ver)
  • Twee bonusrondes met volop winstpotentie
  • Verhoog de winkans via de xBet knop
Minpunten
  • Niet elke speler zal het thema kunnen waarderen
© Copyright 2023 Gokkasten Stip