Jurassic World
4.0/5

Jurassic World


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Jurassic World

Jurassic World is een online gokkast dat in samenwerking met Universal Studios is geproduceerd door Microgaming. Het is de opvolger van de geweldige Jurassic Park gokkast en ook ditmaal is er geen gebrek aan features zoals drie verschillende free spins bonussen.

Dit spel is al sinds juni 2017 te spelen bij online goksites en aangezien wij van GokkastenStip.nl bezig zijn om dagelijks nieuwe gokkasten toe te voegen hebben wij besloten om Jurassic World alsnog toe te voegen.

Microgaming heeft alle elementen uit de blockbuster film weten toe te voegen, waaronder de acteurs Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Irrfan Khan en Vincent D’Onofrio die je als symbolen op de rollen tegenkomt.

Natuurlijk kom  je ook de dinosaurussen tegen waarbij de Indominus Rex voor een hele leuke verrassing kan zorgen. Het theoretische uitkeringspercentage is met 95,45% iets lager dan gemiddeld en de volatiliteit is medium.

Hoe werkt de Jurassic World Gokkast?

Het speelvlak bestaat uit vijf rollen, drie rijen met 243 ways to win. Indien je direct voor geld wilt spelen kan dat al vanaf 30 eurocent tot maximaal 72 euro per draai.

De hoofdrolspelers zijn symbolen die een hoge uitbetaling opleveren, vijf van dezelfde soort levert een bedrag op van ongeveer 4x tot maximaal 7x de inzet. Een groep dinosaurussen leveren minder op, vijf van dezelfde is goed voor een bedrag van 1,1x tot 2x de inzet.

Het wild symbool is het Jurassic World logo en vervangt alle andere symbolen behalve de scatter. Vijf wilds is goed voor een bedrag van 8x de inzet.

Bovendien zijn de wilds stacked waardoor zij een complete rol in beslag nemen. De Indominus Rex kan tijdens het basisspel een behoorlijke boost opleveren. De feature valt op willekeurige momenten waarmee je een uitbetaling tot maximaal 1.000x de inzet kunt winnen.

Drie verschillende free spins bonussen

Het fossiel symbool telt als scatter en je hebt er minstens drie van nodig om een van de free spins bonussen te ontgrendelen.

Elke keer dat je de bonusronde behaalt krijg je een random feature toegewezen maar als het lukt om vijftien keer de bonus te behalen dan mag je een van de features zelf selecteren.

Je ontvangt standaard tien gratis spins en features zijn als volgt;

  • Gyrosphere Valley: Je krijgt een multiplier trail waarmee je een oplopende vermenigvuldiger krijgt. De multiplier loopt op totdat je een winnende combinatie draait waarna de vermenigvuldiger wordt gereset.
  • Creation Lab: Hier is de Rolling Reels feature actief waardoor symbolen van winnende combinaties verdwijnen om plaats te maken voor nieuwe symbolen. Zodoende kunnen er cascades aan winstcombinaties ontstaan.
  • Raptor Den: Alle scatters zijn nu wild en blijven plakken op de rollen. De scatters blijven staan totdat je er drie van hebt waarmee je vijf extra spins verdient.

De features worden random toegekend maar als je een keuze mag maken dan zijn de Creation Lab en Raptor Den onze favorieten.

Wat vinden wij van de Jurassic World Slot?

Jurassic World is een geslaagd slot van Microgaming. De Indominus feature kan tijdens het basisspel een mooi bedrag opleveren en de free spins features zullen elke keer weer voor een verrassing zorgen.

Een klein nadeel is dat de RTP iets onder het gemiddelde ligt. Als je dit spel nog niet hebt gespeeld dan is dit het moment om Jurassic World gratis uit te proberen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip