Jurassic Park
4.0/5

Jurassic Park


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Jurassic Park

Jurassic Park behoort tot een van de nieuwe Microgaming videoslots dat is gebaseerd op een van de succesvolste films aller tijden. Dit is een video gokkast waarvan je eigenlijk van te voren al weet dat het bij spelers tot een van de populaire slots gaat horen. 

Het Jurassic Park videoslot zit echt propvol met extra mogelijkheden waardoor jouw kans om te verliezen zeer klein wordt.

Tijdens het spelen komen er her en der leuke filmfragmentjes voor het aantal bonussen dat je kunt verdienen is echt gigantisch te noemen. Helaas is dit spel momenteel alleen in flash beschikbaar en wij hopen dat Microgaming binnenkort een mobiel vriendelijke versie zal lanceren. Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96,67% prima. De maximale uitbetaling is 6.333x de inzet!

Hoe werkt de Jurassic Park Gokkast?

Het speelveld van Jurassic Park kent een opstelling van vijf rollen, drie rijen met 243 ways to win. Direct voor geld gokken kan vanaf 30 eurocent tot maximaal 15 euro per draai. Met een bewegende jungle op de achtergrond tijdens het spelen lijkt het alsof je door de jungle loopt en het passende achtergrond deuntje zorgt voor extra spanning.

jurassic park slot

De premium symbolen bestaan uit de vier hoofdrol spelers uit Jurassic Park en vijf dezelfde zorgt voor een bedrag vanaf 8x tot 13x de inzet. Vijf dinosaurussen hebben een lagere waarde waarmee je bij vijf stuks maximaal 5x de inzet wint.

Het symbool van een T-Rex telt als wild en als je er hier vijf van weet te landen dan pak je ongeveer 26x de inzet. Een voordeel van dit wild is dat het gestapeld (stacked) voorkomt. Als de T-Rex Alert Mode geactiveerd wordt dan 35 extra wilds!

De Gratis Spins Bonus

Om het bonusspel te bereiken zul je drie of meer scatters moeten landen. Welke bonus je krijgt wordt willekeurig bepaald. De volgende prehistorische dinosaurussen leveren deze free spins bonus op:

  • Tyrannosaurus Rex: 12 gratis spins met wild reels
  • Velociraptor: 12 gratis spins met multiplier wilds en split wildsymbolen
  • Triceraptor: 12 spins met het lopende (running) wildsymbool
  • Brachiosaurus: 12 spins met een mystery vermenigvuldiger
  • Dilophosaurus: 12 spins met winnende wildsymbolen

Zoals je kunt zien kunnen de prehistorische dinosaurussen behoorlijk wat free spins met een extra feature opleveren. Je kunt hiermee echt hoge winsten behalen en het maakt het Jurassic Park videoslot een stuk spannender om te spelen.

Wat is onze beoordeling van de Jurassic Park Slot?

Wij van GokkastenStip.nl vinden dit één van de beste Microgaming slots om op te spelen. De T-Rex wilds zorgen dat het basisspel niet snel verveelt, vooral dankzij de T-Rex Alert mode. Er zijn vijf verschillende free spins bonussen dat soms een beetje verwarrend is. Het komt er in elk geval op neer dat je 12 gratis spins krijgt en met de features moet je een beetje geluk hebben.

Als je een fan bent van slots gebaseerd op een blockbuster film dan kunnen wij je Kong van Playtech aanbevelen.

Pluspunten
  • Stacked T-Rex wilds tijdens het baisspel
  • Vijf verschillende free spins bonussen
  • Zes bonus features
  • De RTP is dik boven het gemiddelde
Minpunten
  • Vrij lage inzetlimieten
© Copyright 2023 Gokkasten Stip