Jungle Books
5.0/5

Jungle Books


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Jungle Books

Jungle Books is een prachtig 3D video gokkast van Yggdrasil Gaming en met een enkele draai kun je 250.000 munten winnen. Dit spel heeft vijf rollen, drie rijen en heeft 58 tot maximaal 68 winlijnen afhankelijk van de realm waarin je speelt. Een unieker slot kan je haast niet vinden want Jungle Books heeft zoveel extra features dat je met elke draai de kans op winst vergroot.

Tijdens het spelen wordt je bijgestaan door een van vier dieren en een jongen, Elk hulpje heeft zijn eigen rijkdom waardoor het uiterlijk van dit spel veranderd zodra er hulp wordt geboden. Voor geld spelen kan met een tablet, smartphone of desktop vanaf €0.10 tot maximaal €250 per ronde.

Hoe werkt de Jungle Books bonus?

Er zijn vijf realms met unieke karakters en bonusrondes. Iedere keer als er een specifieke karakter wordt toegewezen veranderd het thema en ontvang je andere bonus opties. De karakters hebben wij hieronder gespecifieerd;

  • De Jongen: Tijdens het spelen met het karakter van de jongen geniet je van een spreidend wild functie. Zodra er een wild verschijnt verspreidt deze zich uit waardoor je een tot twee extra wilds krijgt.
  • Tijger: Zodra je je in het vel van de tijger verplaatst ontvang je na elke lijnwinst sticky re-spins. Zowel de symbolen die de winnende combinatie vormen als wilds blijven plakken op de rollen tijdens een re-spin.
  • Panter: Met de Panter is er een wild met een extra hoge uitbetaling waarbij een wild de symbolen met de hoogste waarde ook wild maakt. Op willekeurige momenten is er ook een vermenigvuldiger actief die de lijnwinst met 2x, 3x tot 5x kan vermenigvuldigen.
  • Slang: Tijdens de slang tellen lijnwinsten van links naar rechts en andersom. Hierbij is ook een 3x wild vermenigvuldiger actief!
  • Beer: De beer speelronde kan voor de leukste extra functies zorgen. Zo is er een stacked functie waarbij een willekeurig symbool wordt opgestapeld. Het Honey Comb symbool kan nog voor een Pick en Click minispel zorgen waar je vanaf 50 tot 50.000 munten kunt winnen.

Synced Reels en onze Conclusie

Als extraatje is er ook nog een synced reels functie dat tijdens alle verschillende realms actief is. Tijdens de jongen, tijger en beer worden de eerste twee rollen en laatste twee rollen aan elkaar gekoppeld. Tijdens de panter wordt de eerste rol aan de laatste rol gekoppeld. Tot slot is er nog de slang waar de rollen 2, 3 en 4 aan elkaar worden gekoppeld.

Jungle Books lijkt zo op het eerste oog wat ingewikkeld maar na het spelen van een aantal spins valt dat best mee. Dit slot speelt echt lekker weg en kan dankzij alle extra opties voor een leuke verrassing zorgen. Ben je benieuwd naar andere top slots van Yggdrasil Gaming? Probeer eens de Jokerizer Gokkast of Ozwin’s Jackpots.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip