Jumanji
5.0/5

Jumanji


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Jumanji

Eindelijk is het zover! NetEnt’s kaskraker slot Jumanji is nu te spelen bij vrijwel alle NetEnt casino’s. De slot is natuurlijk gebaseerd op het bordspel Jumanji en de gelijknamige film. De gokkast heeft vijf rollen en 36 lijnen met inzetten die variëren tussen de 10 eurocent tot maximaal 200 euro.

Inmiddels is de Jumanji slot machine al een tijdje te spelen maar je kunt dit spel vanaf vandaag ook gratis proberen op GokkastenStip.nl. NetEnt staat bekend om een aantal slot producties gebaseerd op blockbuster films zoals Planet of the Apes, Dracula en Scarface.

Hoe speel je de Jumanji Slot?

Jumanji bestaat uit 5 reels en 36 vaste lijnen waarmee je prijzen kunt winnen. Inzetten kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 200 euro per draai. Het beeld en geluid zijn prachtig en er is zelfs een speciale bonusronde waar je het bordspel speelt.

De symbolen dat je aantreft komen regelrecht uit de film en bestaan uit allerlei dieren zoals een neushoorn, de leeuw, een krokodil en een pelikaan. Behalve dier symbolen zul je ook de bekende kaartsymbolen aantreffen.

De animaties en de muziek op de achtergrond zijn bijzonder goed gemaakt!

Alle bonussen op een rij

Behalve de Jumanji Board bonus zijn er tal van bonus features waar je vast meer over wilt weten. Hieronder hebben zij ze op een rijtje geplaatst;

 • Sticky Vines: Na elke winnende combinatie kan de Sticky Vines feature actief worden. Er blijven een aantal van dezelfde symbolen staan waarna je via re-spins mag proberen om extra soortgelijke symbolen te draaien.
 • Monsoon Wilds: De Monsoon wilds feature komt op geheel willekeurige momenten voor waarbij 1 of 2 reels compleet wild worden. Je kunt dit zien door de krokodil die door de symbolen heen springt.
 • Monkey Mayhem: Dit is een bijzonder leuke feature want nadat je een winnende combinatie hebt gedraaid wordt de winst uitgekeerd waarna de symbolen worden geschud zodat er een gegarandeerde lijnwinst ontstaat.
 • Wild Stampede: Zodra deze bonus feature actief is zul je dat merken aan het beeld dat begint te trillen. De neushoorns rennen over het scherm en voegen 4 tot 9 wild symbolen toe.

De Jumanji Board Bonus

Dit is de bonus waar het allemaal om draait! Je gaat nu het bordspel spelen waar je verschillende keren met de dobbelstenen mag gooien. Het aantal keren dat je mag werpen wordt bepaald door de scatters. Met 3 scatters is dat 6 beurten, bij 4 scatters 7 beurten en bij 5 scatters mag je de dobbelsteen 8 keer werpen.

Je wint een van de volgende prijzen afhankelijk van op welk vakje de dobbelsteen terechtkomt;

 • Vines Re-spins: Je krijgt 10 re-spins toegekend
 • Monsoon Free spins: Je ontvangt 7 gratis draaibeurten
 • Monkey Free spins: Hiermee krijg je 6 free spins
 • stampede Free Spins: Je ontvangt 5 gratis beurten
 • Mystery Feature: Je ontvangt een mysteryprijs
 • Coin Wins: Je krijgt en geldbedrag toegekend
 • Extra Rolls: Je kunt nog een paar keer werpen

Onze Mening

Jumanji is echt een slot dat je eens moet spelen. Zowel de opzet van dit spel als de grafische hoogstandjes zijn uniek. Probeer dit spel gratis of voor geld bij een legitiem Nederlandse goksite. Als je graag slots gebaseerd op een blockbuster film speelt dan is het de moeite waard om The Invisible Man van NetEnt eens uit te proberen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip