Joyful Joker Megaways
4.0/5

Joyful Joker Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Joyful Joker Megaways

Joyful Joker Megaways is een ideale gokkast voor liefhebbers van fruitautomaten die net dat beetje meer willen. Dit spel is ontwikkeld door All41 Studios, een van de content partners van Microgaming die zich voornamelijk richt op het ontwikkelen van slots met het megaways mechanisme. Zo op het eerste gezicht heeft dit spel wat weg van Play ‘N Go’s klassieke Fire Joker gokkast maar qua spelverloop biedt Joyful Joker Megaways een hele andere beleving.

Op grafisch vlak is dit spel niet heel bijzonder maar slecht is het zeker niet. Wat features aangaat kun je behalve van 117.649 manieren om te winnen genieten van het Rolling Reels mechanisme, een Joker Spins Rad en een gratis spins bonusronde. Waar mogelijk is het ook mogelijk om de bonusronde te kopen maar daar kun je verderop in onze review meer over ontdekken.

Het uitkeringspercentage is met 96,25% boven het gemiddelde. De volatiliteit is hoog en de maximale winstpotentie met een enkele spin is 23.000x de inzet.

Werking van de Joyful Joker Megaways Gokkast

Het fruitige speelveld van Joyful Joker Megaways bestaat uit zes rollen met 2 tot 7 symbolen per rol waardoor er 117.649 megaways ontstaan. Er is een top rol met een enkele rij van vier symbolen. Links van het speelveld zie je een rad dat in actie komt zodra de Joker Spins feature actief wordt waarover je straks meer kunt lezen. Inzetten kan al vanaf €0,20 tot maximaal €20 per draai.

joyful joker megaways gokkast

Wat symbolen betreft zullen fruitkast spelers verheugd zijn want het gaat voornamelijk om fruitstukken. Winstcombinaties ontstaan zodra minstens drie symbolen elkaar aangrenzen. Voor de zevens geldt er een uitzondering want hiermee pak je bij twee stuks als winst. Symbolen met een lage waarde bestaan uit fruitstukken zoals kersen, citroenen, sinaasappels, pruimen, druiven en meloenen. Een winstcombinatie met zes dezelfde fruitstukken is goed voor een bedrag van 2x tot 3x de inzet. Gouden hoefijzers zijn iets meer waard, hiermee pak je bij zes stuks 4x tot 5x de inzet. De zevens zijn verreweg het meeste waard en kunnen een uitbetaling van 50x de inzet opleveren.

Het symbool van een diamant telt als wild en komt alleen op de top rol voor. Dit symbool kan elk andere symbool vervangen om een winstcombinatie te vormen of aan te vullen.

Dankzij het Rolling Reels mechanisme van Joyful Joker Megaways verdwijnen symbolen van winnende combinaties om plaatst te maken voor nieuwe symbolen. Zodoende kunnen er cascades aan winstcombinaties ontstaan.

Joker Spins Feature

De Joker Spins feature kan op elk willekeurige moment actief worden zodra je een winnende combinatie hebt gedraaid. Nu komt het rad links van het speelveld in actie waarmee je een vermenigvuldiger van x2 tot x10 kunt winnen. Weet je ook nog een winnende combinatie te landen dan wordt de multiplier met +1 verhoogt. Je kunt tijdens deze feature ook de free spins bonus bereiken. Als dat lukt dan wordt de multiplier naar de bonusronde meegenomen.

Gratis Spins Bonus

De gratis spins bonus van Joyful Joker Megaways is te bereiken door minstens vier scatters te landen. Je ontvangt dan 10 gratis spins en elke extra scatter is goed voor +2 spins. Standaard geldt er nu een winst vermenigvuldiger van x2 tenzij je de bonus hebt bereikt via Joker Spins. Als je tijdens het bonusspel 3 of 4 jokers weet te landen ontvang je 3 of 4 extra spins. De winst multiplier wordt tijdens de bonus niet gereset en kan ongelimiteerd oplopen.

bonus buy feature

De Bonus Kopen

Als het kopen van de bonus vanaf de locatie waar je speelt mogelijk is dan zijn er drie opties. Elke optie levert 10 gratis spins op maar het verschil zit hem in de vermenigvuldiger. Je kunt voor een bedrag van 80x, 120x of 150x de bonus kopen waarbij de hoogte van de vermenigvuldiger x2, x3 tot x5 of x5 tot x10 is (de uitkomst van het rad is bepalend).

Wat is onze beoordeling van de Joyful Joker Megaways Slot?

Over het algemeen is dit een standaard Megaways gokkast dat qua gameplay niet in de buurt komt van Gold Megaways van Big Time Gaming. Toch is dit spel goed dankzij de Joker Spins feature goed te doen. De ‘Bonus Buy’ optie voegt ook wat toe als je deze feature kunt gebruiken. Een draai aan het rad kan namelijk een hele mooie start multiplier opleveren.

Wij van GokkastenStip vinden dat je met gratis gokkasten spelen kunt ontdekken of je een gokkast waardig vindt om voor geld op te gokken. Je kunt hier onbeperkt genieten van het demospel. Voor geld spelen kan bij de door de kansspelautoriteit gelicenseerde goksite Bet365.

Pluspunten
  • Rolling reels mechanisme dat voor winnende cascades zorgt
  • Joker Spins waarmee je een x2 tot x10 vermenigvuldiger kunt winnen
  • Optie om de bonusronde te kopen
  • Winstpotentie van 23.000x de inzet
Minpunten
  • Een vrij standaard megaways gokkast
© Copyright 2023 Gokkasten Stip