Joker 4 Wild Jackpot
3.0/5

Joker 4 Wild Jackpot


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Joker 4 Wild Jackpot

De Joker 4 Wild Jackpot is een nieuwe jackpot fruitkast met vijf verschillende inzet staffels. Dit spel is gekoppeld aan een mystery jackpot dat progressief oploopt waarmee je tot maximaal 5000 euro kunt winnen. Dit spelletje heeft zes rollen en drie rijen waarmee je maximaal met 20 lijnen kunt spelen.

De Joker 4 Wild fruitkast geeft je de mogelijkheid om te spelen zoals jij wilt. Je kunt namelijk zelfstandig het aantal lijnen en rollen waarmee je wilt spelen selecteren. Speel je liever met drie, vier, vijf of zes rollen of met vijf tot 20 lijnen? Via de optie ‘Total Bet’ kun je het spel naar jouw behoefte instellen. Het theoretische uitkeringspercentage is 95%, een standaard voor de klassieke fruitautomaten van Stakelogic.

Joker 4 Wild Jackpot Symbolen en Inzetten

Joker 4 Wild Jackpot maakt gebruik van traditionele fruit symbolen en de ster, kroon en zeven symbolen die een hogere uitbetaling opleveren. Er is ook een speciale witte stersymbool dat over de fruit symbolen valt waarmee je een ster prijs kunt winnen als je er drie van hebt. Inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 400 euro per spin. Er zijn ook nog vijf inzetstaffels waarmee je het aantal rollen kunt bepalen en de Super Bet feature kunt activeren.

joker 4 wild jackpot fruitmachine

De joker is het mystery symbool en is actief op de rollen 2, 3, 4 en 5. Hiermee kun je een mystery prijs winnen maar let wel, de jokers worden alleen aan de rollen toegevoegd tijdens de Super Bet modus (zodra je zes rollen hebt geactiveerd).

Mystery Jackpot

Tot slot is er de Mystery Jackpot waarmee je de progressieve jackpot kunt winnen. De minimale jackpot uitbetaling bedraagt  500 euro maar kan oplopen tot 5000 euro! De kans op het winnen van de jackpot wordt groter naarmate je meer inzet.

Er is ook een ‘Chance Meter’ waarmee de kans op het vallen de jackpot wordt weergegeven. Als de kans groot is dan is het wijs om met een iets hogere inzet te spelen.

Wat vinden wij van GokkastenStip van de Joker 4 Wild Gokkast?

Als liefhebbers van progressieve jackpot fruitkasten vinden wij de Joker4Wild fruitautomaat een gokkast een goed ontworpen en leuk te spelen gokkast. De uitbetalingspercentage is ruim voldoende en de optie om te spelen zoals jij wilt is te gek. 

Je kunt dit spel gratis uitproberen en zelf een oordeel vellen. Wil je voor geld spelen dan adviseren wij je om bij een legaal online casino een account aan te maken waar je nog meer progressieve jackpot fruitautomaten kunt spelen. Een andere fruitmachine dat je waarschijnlijk ook zult waarderen is de Magic Wheel 4 Player gokkast.

Pluspunten
  • Bepaal zelf het aantal rollen en lijnen
  • Super Bet feature waarbij jokers een mystery prijs opleveren
  • Met elke draai maak je kans op de jackpot
Minpunten
  • De RTP zou net even hoger mogen zijn
© Copyright 2023 Gokkasten Stip