Joker Win Time
3.0/5

Joker Win Time


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Joker Win Time

Stakelogic heeft een groot assortiment aan traditionele fruitautomaten en daar hoort de Joker Win Time ook bij. Dit spel is een moderne variant van de ouderwetse fruitkasten met een 3×3 grid opstelling. Een groot verschil is het actieve lijnen want dat zijn er maar liefst 50.

Het leuke is dat deze gokkast uit twee onderdelen bestaat, het basisspel en het rad van fortuin dat je kunt bereiken door drie kersen te draaien. Het theoretische uitbetalingspercentage is met 94,97% een stuk onder de norm en de variantie is laag.

Basis review van de Joker Win Time Gokkast

De Joker Win Time fruitautomaat bestaat uit drie rollen met drie rijen, vijftig win lijnen en is erg eenvoudig te spelen. Winnende combinaties kunnen horizontaal, verticaal, diagonaal en zelfs in de hoeken gevormd worden. Ondanks het simpele spelformaat kun je behalve winnende combinaties scoren ook op een aantal andere manieren prijzen winnen.

joker win time screenshot

Deze fruitkast is voorzien van een wild symbool dat elk andere symbool geheel willekeurig vervangt. Tevens is ontvang je met iedere combinatie aan wildsymbolen op een winnende lijn lijnwinst.

De symbolen bestaan uit fruitstukken, BAR symbolen en een rode zeven. Je wint ook met een combinatie aan BAR symbolen een kleine prijs van 0,4x de inzet.

De rode zevens leveren het meeste op, draai er hier drie van om 4x de inzet te pakken. Winnende combinaties worden in vuur en vlam opgelicht zodat je snel kunt zien of je een prijs hebt gewonnen.

Cherry Meter bonusspel

Tot slot heeft de Joker Win time een cherry meter dat je kunt winnen door drie kersen op een rij te krijgen. Het werkt als volgt;

Het rad van fortuin draait elke spin en kan op een getal uitkomen en is gekoppeld aan een vermenigvuldiger, draai je drie kersen dan win je het bedrag dat op de meter staat.

Let goed op het rad dat meedraait tijdens elke spin want dat bepaalt de uitbetaling dat drie kersen opleveren.

Wat is onze beoordeling van de Joker Win Time Gokkast?

Joker Win Time is op zich een redelijke gokkast maar een hekelpunt is toch wel de lage RTP. Dit spel is net even anders dan je gewend bent van de traditionele fruitkasten zoals Hot 4 Shot Deluxe en Gold Slam. Toch is het Stakelogic goed gelukt om met Joker Win Time een vrij uniek spel af te leveren.

Het Cherry Meter bonusspel kan een leuke uitbetaling opleveren en 50 actieve lijnen met 3 rollen en 3 rijen is natuurlijk ook mooi meegenomen. Zoals gebruikelijk kun je op Gokkastenstip onbeperkt gokkasten gratis spelen. Zodra je klaar bent om voor geld te gokken dan kun je bij een legaal online casino een account aanmaken. Ons advies is om een kijkje te nemen bij BetCity waar je als nieuwe speler een mooie welkomstbonus krijgt.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip