Joker Troupe
4.0/5

Joker Troupe


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Joker Troupe

Joker Troupe lijkt op het eerste oog op een reguliere klassieke gokkast maar zodra je een bonus feature ontgrendeld verandert dit spel in een modern slot. Toch hebben bij Joker Troupe onder de classic slots geplaatst doordat het basisspel slechts vier rollen met vier rijen bevat.

Dat Push Gaming voortdurend nieuwe features uitprobeert kan alleen maar aangeprezen worden. Zo is de free spins bonus wel heel bijzonder en daarnaast zijn er nog twee bonus features zoals een rad met multipliers en een respin bonusronde.

Het draait bij Joker Troupe dus allemaal om de drie jokers waarmee je extra bonussen kunt verdienen.

De RTP is met 96.68% bovengemiddeld en de variantie is aan de hoge kant. De maximale uitbetaling dat je kunt verwachten is 25.367x de inzet!

Hoe werkt de Joker Troupe Gokkast?

De opstelling van het speelveld is iets anders dan je doorgaans gewend bent van klassieke speelautomaten. Er zijn vier rollen, drie rijen en 10 actieve lijnen. Als je voor geld wilt spelen dan kan dat vanaf 10 eurocent tot maximaal 9 euro per draai waardoor dit spel uitermate geschikt is voor beginnende spelers.

Vergis je niet, ondanks de lage inzetstaffel kun je een gigantisch bedrag winnen met dit spel want met 25.367x € 9 kun je maximaal € 228.303 winnen. De symbolen zien er ook bijzonder uit en bestaan uit rode en blauwe lichtbollen, exotische fruit, dobbelstenen en een lucky 8 in vuur en vlam.

Met de lucky 8 en dobbelstenen pak je het hoogste bedrag, draai er hier vier dezelfde van voor een bedrag van 50x tot 100x de inzet.

De medium symbolen zijn de exotische fruitstukken waarmee je bij vier stuks 2,5x tot 3x de inzet wint. Tot slot leveren de blauwe en rode lichtbollen het minste op, weet je er hier vier van te landen dan win je 1x de inzet.

Red Joker Free Spins

Er zijn drie jokers in het spel opgenomen waarmee je verschillende features kunt ontgrendelen. We beginnen met de rode joker waarmee je de wel heel bijzondere Red Joker free spins bonus met een timer kunt spelen. Weet je drie rode jokers te landen dan pak je dus gratis spins. Je krijgt nu voor 10 seconden gratis spins toegekend.

Als het lukt om binnen tien seconden via de scatters de meter te vullen dan ontvang je nogmaals 10 seconden aan gratis spins. Er is meer, elke keer dat de meter gereset wordt gaan de rollen sneller draaien en worden er meer lucky 8 symbolen toegevoegd.

Green Joker Wheel

Met drie scattered groene jokers gaat de Green Joker Wheel bonus van start. Je krijgt nu een draai aan het rad dat gevuld is met geldprijzen en vermenigvuldiger. Elke keer dat je op een geldprijs uitkomt dan wordt het vakje zwart waarna je nog een slinger kunt geven.

Via de booster segmenten kun je multipliers verdienen en als het lukt om drie keer op dezelfde multiplier uit te komen dan is de bonus voorbij en kun je de Red Joker free spins spelen.

Komt de pijl op een zwart vakje te staan dan is de bonusronde afgelopen.

Blue Joker Feature

Lukt het om drie blauwe jokers scattered op de rollen te verzamelen dan gaat de Blue Joker Feature van start. Je krijgt nu drie spins toegekend waarbij de blauwe joker feature actief is.

Met deze feature kun je het aantal rijen flink uitbreiden, dat werkt als volgt;

  • Elke joker hoed of rode joker symbool blijft plakken op de rollen
  • Zodra je drie rode jokers of joker hoeden hebt verzameld wordt er een rij toegevoegd
  • Met elke rij loopt de multiplier op met een staffel van x2 tot maximaal x25

Wat is onze beoordeling van de Joker Troupe Slot?

Dit is echt een gave gokkast om te spelen voor zowel beginnende als gevorderde spelers. In de basis lijkt dit spel meer op een klassieke speelautomaat maar zodra je een van de joker features weet te activeren is er veel gaande.

De variantie is hoog afgestemd maar kan niet tippen aan de torenhoge variantie van de Razor Shark slot.

Het beeld en geluid is ook bijzonder goed uitgevoerd en optioneel kun je het geluid ook uitschakelen.

Probeer Joker Troupe op GokkastenStip eerst lekker gratis uit!

© Copyright 2023 Gokkasten Stip