Joker Super Reels
4.0/5

Joker Super Reels


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Joker Super Reels

De Joker Super Reels fruitautomaat van ReelPlay is een echte klassieker waarbij het uitbetalingspercentage enorm kan oplopen. Dit spel lijkt veel op de Jackpot Jester 50.000 gokkast van NextGen Gaming maar wat de RTP betreft komt het meer in de buurt van de Mega Joker fruitkast. De Super Game modus maakt dit een spel om zeker eens uit te proberen.

Met Joker Super Reels lijkt het alsof je op een fysieke fruitkast in een speelhal aan het spelen bent. Wat extra features aangaat zijn dat er niet veel. Je kunt tijdens het basisspel punten op de Super Game meter opsparen. Als je voldoende punten hebt dan kun je dit spel op een grotere speelveld spelen en stijgt de RTP.

Het theoretische uitbetalingspercentage is tijdens het standaard spel 96,08% dat naar 98,79% kan stijgen als je het Super Game spel speelt. De variantie is hoog en de maximale winst is maar liefst 27.000x de inzet!

Joker Super Reels specificaties

SoftwareReelPlay
Release Datum16/09/2020
RTP96,08% tot 98,79%
VariantieHoog
Winlijnen5
Rollen3
Rijen3
Minimale inzet€0,10
Maximale inzet€25 per spel
Maximale winst€27.000x de inzet

Werking van de Joker Super Reels Gokkast

Joker Super Reels bestaat uit een onder spel en een Super Game spel. Zodra je aan dit spel begint zul je eerst een geschikte inzet moeten instellen. Dat die je door links op de blauwe ‘Bet’ knop te drukken waarna je op ‘Coin down’ moet klikken. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €25 per draai. Je begint vervolgens standaard aan het onder spel dat drie rollen, drie rijen en 5 actieve lijnen heeft.

Winst van winnende combinaties wordt eerst naar de Super Game meter overgeheveld maar je kunt het bedrag daarna ook direct laten uitbetalen. Als je eenmaal 50 credits op de Super Game meter hebt staan dan kun je aan dit spel beginnen waar je verderop in onze review meer over kunt ontdekken.

Om winstcombinaties tijdens het basisspel te landen heb je drie dezelfde symbolen op een van de vaste lijnen nodig. De symbolen tijdens het onder spel bestaan uit fruitstukken en sterren die een waarde van 2x tot 20x de inzet hebben. Het joker symbool telt als wild en drie jokers levert een uitbetaling van 200x de inzet op.

Super Game Spel

De Super Game is vergelijkbaar met het clubmeter spel dat je gewend bent van gokkasten zoals de Game 2000 van Stakelogic. De Super Game modus heeft drie inzetstaffels en de hoogte van de RTP wordt bepaald door welke inzetstaffel je selecteert. Door op de knop te drukken bepaal je met welke inzet je speelt (boven de spin knop). De verschillende inzetten zijn als volgt;

  • Inzet van 50 credits: RTP van 98,23%
  • Een inzet van 100 credits: RTP van 98,56% + een willekeurige prijs voor Joker symbolen op de 2e rol
  • Inzet van 200 credits: RTP van 98,79% + willekeurige prijzen voor joker symbolen op alle rollen

Het speelveld tijdens de Super Game bestaat uit drie rollen met vier rijen waardoor 64 manieren om te winnen ontstaan. Alle uitbetalingen staan aan de rechterkant van de fruitkast vermeld.

Je kunt het Super Game spel alleen verlaten als je de inzet verlaagt of het bedrag op de meter laat uitbetalen. Het maximale aantal credits op de meter is 10.000 munten.

Wat is onze beoordeling van de Super Joker Reels Fruitautomaat?

Ook als je geen liefhebber bent van ouderwetse fruitautomaten dan is de Super Joker Reels fruitkast toch aan te bevelen. Dit spel is in de basis misschien niet bijzonder maar de Super Game met een verhoogde RTP is geweldig. Ons advies is om wel eerst voldoende punten op te sparen voordat je aan het top spel begint.

Het demospel is gratis speelbaar en als je voor echt geld wilt gokken dan kunnen wij Bet365 aanbevelen. Dit is trouwens de eerste gokkast review van ReelPlay, een spelprovider waar wij binnenkort veel meer online gokkasten van zullen plaatsen.

Pluspunten
  • Dit spel lijkt sterk op een fysieke gokkast uit de speelhal
  • Super Game bonusspel met drie inzetstaffels
  • De RTP kan oplopen tot 98,79%
Minpunten
  • Totaal geen minpunten
© Copyright 2023 Gokkasten Stip