Joker Stoker
3.0/5

Joker Stoker


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Joker Stoker

Joker Stoker is een van de fruit slots ontwikkeld door Endorphina. Het gaat om een eenvoudige gokkast zonder al teveel toeters en bellen. Op visueel vlak lijkt dit spel meer op een klassieke gokkast dan een moderne videoslot en daarom hebben wij dit spel onder onze klassiekers geplaatst. Op de rollen zien we traditionele fruitkast symbolen gezet op een geruit achtergrond met kleurverloop.

Behalve het welbekende risk game waarmee gewonnen credits verdubbeld kunnen worden heeft Endorphina ook nog een gratis spins bonusronde toegevoegd. Tijdens het basisspel van Joker Stoker tellen de bonusronde telt de joker als wildsymbool. Een bijkomend voordeel is dat de symbolen gestapeld vallen waardoor het vrij eenvoudig is om het speelveld met eenzelfde symbool te vullen.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,07% en de variantie is medium. De maximale winst met een enkele draai is 2.000x de inzet.

Werking van de Joker Stoker Gokkast

Joker Stoker is een 5-reel gokkast met drie rijen en 40 vaste lijnen. Inzetten kan vanaf Є0,40 tot maximaal Є400 per draai. Zo is dit spel ook goed te doen voor spelers die graag met een hoge inzet spelen. Winnende combinaties ontstaan zodra je drie dezelfde symbolen van links naar rechts op een vaste lijn weet te landen.

Sinaasappels, pruimen, citroenen, kersen, aardbeien en meloenen betalen het minste uit. Draai er vijf van voor een uitbetaling van 2,5x tot 4x de inzet. Bar symbolen, klokken en gevlamde zevens zijn meer waard. Hiermee pak je 6x tot 10x de inzet.

Het Joker symbool telt als wild en levert ook nog de beste uitbetaling op. Vijf wilds levert een bedrag van 50x de inzet op.

Gratis Spins Bonusronde

Het brandende ‘Free Games’ symbool van Joker Stoker telt als scatter en je hebt er minstens drie van nodig om de gratis spins bonus te bereiken. Helaas is er geen verschil tussen het bonusspel en basisspel. Ja, de draaibeurten kosten geen credits maar er zijn geen extra features.

Het aantal spins dat je ontvangt is afhankelijk van het aantal scatters dat je draait. Je pakt er minimaal 10 met drie scatters, 20 met vier scatters en maximaal 30. Je kunt tijdens het bonusspel helaas geen extra spins winnen.

Risk Game Gok Feature

Een van de voordelen van het spelen van Endorphina slots is dat je na elke winnende combinatie linksonder het kaartspel kunt activeren. Je krijgt nu vijf kaarten waarbij de eerste kaart open is. He is de bedoeling dat je een kaart met een hogere waarde selecteert maar je bent niet verplicht om te spelen. Je kunt dus een kijkje nemen om te zien of je een gunstige open kaart krijgt uitgedeeld. Een ander voordeel is dat je ook met hoge inzetten gebruik kunt maken van de gok feature.

Je kunt de Risk Game maximaal tien keer achter elkaar spelen. Als je een kaart met een hogere waarde selecteert dan verdubbel je de inzet. Let er wel op dat je de gehele winst verspeelt als je verliest.

Wat vinden wij van de Joker Stoker Gokkast?

Joker Stoker is een vermakelijke gokkast met een klassieke uitstraling. Dit spel is vooral gericht op spelers die graag met hoge inzetten gokken. De maximale uitbetaling is 2.000x de inzet en dat tikt aan als je met Є400 per draai speelt. Wat ons betreft had Endorphina wel een of twee extra features aan het bonusspel mogen toevoegen.

Als je een liefhebber bent van dit type fruitautomaten dan kunnen wij je 2022 Hit Slot en Super Joker van Pragmatic Play aanbevelen. Zoals gebruikelijk kan je hierboven genieten van het gratis demospel.

Pluspunten
  • Prima uitkeringspercentage
  • Geschikt voor high limit spelers
  • Gratis spins bonusspel
  • Extra kans via het Risk Game kaartspel
Minpunten
  • De bonusronde heeft geen extra features
© Copyright 2023 Gokkasten Stip