Jingle Ways Megaways
4.0/5

Jingle Ways Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Jingle Ways Megaways

Dit jaar viert Red Tiger kerstfeest met haar spelers door de Jingle Ways Megaways gokkast te lanceren. Het aantal kerst slots groeit gestaag door en daarom zullen wij morgen ook onze lijst met beste kerst slots aanpassen. Het thema van Jingle Ways Megaways draait voornamelijk om kerstcadeautjes, en dat zie je direct zodra je het demospel opent.

Aan features geen gebrek want behalve een gratis spins bonus kun je ook genieten van vier verschillende Santa’s Gifts features. Zo zijn er Mega Wilds, Festive Reels, Raining Wilds en Multiplier Boosts. In ieder geval kun je alvast in de kerststemming komen met dit spel en qua gameplay valt er meer te beleven als met Christmas Megaways.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 96%, de variantie is hoog en je kunt maximaal 10.500x de inzet winnen. Je zult dit spel trouwens ook bij verschillende door de kansspelautoriteit gelicenseerde casino’s kunnen spelen.

Werking van Jingle Ways Megaways

Dit spel werkt precies hetzelfde als alle andere reguliere Megaways slots. Er zijn zes rollen met twee to zeven symbolen per rol waardoor er maximaal 117.649 megaways ontstaan. De inzetstaffel is gunstig voor spelers met een beperkt budget want inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €10 per spin.

jingleways megaways gokkast

Een winnende combinatie zorgt niet alleen voor een uitbetaling maar kan ook winnende cascades opleveren. Symbolen van winstcombinaties verdwijnen om plaats te maken voor nieuwe symbolen. Wat uitbetalingen betreft leveren de welbekende kaartsymbolen het minste op. Met zes dezelfde kaarten pak je een bedrag van 0,4x tot maximaal 0,8x de inzet. Allerlei kerstattributen hebben een hogere waarde, zo pak je met zes gouden klokken 2,5x de inzet.

Met Jingle Ways Megaways draait het allemaal om de gratis spins bonus maar gelukkig heeft Red Tiger nog een aantal leuke features toegevoegd waarmee je in het basisspel kunt profiteren.

Santa’s Gifts

Tijdens het basisspel en de bonusronde van Jingle Ways Megaways komt de kerstman op willekeurige momenten tevoorschijn om je een cadeau te overhandigen. Je ontvangt dan één van de volgende features;

  • Multiplier Boost: Dit is een feature dat alleen tijdens de gratis spins bonus ontgrendeld kan worden. Hiermee wordt de free spins vermenigvuldiger met maximaal 5x verhoogt.
  • Raining Wilds: Je krijgt een aantal wilds op de middelste rollen waarmee je gegarandeerd een winnende combinatie pakt.
  • Festive Reels: Alle symbolen met een lage waarde (kaartsymbolen) worden van de rollen verwijderd waarna je een winstcombinatie met symbolen die hoger uitbetalen maakt.
  • Mega Wilds: Op de multiplier boost na is dit volgens ons de beste feature. Je kan op de middelste rollen tot vier wilds krijgen die de gehele rol in beslag nemen krijgen. De wilds hebben bovendien een multiplier tot maximaal x7.
multiplier boost

De Gratis Spins Bonus

Je kunt de free spins bonus op twee manieren behalen. Je kunt via Santa’s Gifts 8 gratis spins krijgen of draai drie sneeuwbollen. Elke extra sneeuwbol levert twee extra spins op. Tijdens de bonus is er een x1 multiplier actief dat na elke winnende cascade met +1 oploopt. De vermenigvuldiger kan tot maximaal 15x oplopen.

Met een beetje geluk ontvang je tijdens de bonus de Multiplier Boost van Santa’s Gifts zodat de vermenigvuldiger direct een x5 boost krijgt. Als je gedurende het bonusspel nog eens drie scatters draait dan ontvang je drie extra spins en elke extra scatter lever +1 spin op.

Wat is onze beoordeling van Jingle Ways Megaways?

Red Tiger weet ons met Jingle Ways Megaways goed in een kerstsfeer te brengen. Het thema is leuk uitgevoerd en de Santa’s Gifts feature voegt net dat beetje extra toe. Tijdens de gratis spins bonus kan het feest echt beginnen alleen is het wel jammer dat de maximale winst vermenigvuldiger maximaal 15x bedraagt.

Onze voorkeur gaat daarom uit naar Scrooge Megaways waar je via het Scrooge Cash Respins bonusspel leuk verrast kunt worden. Waarschijnlijk komt dat doordat wij met het testen van beide games meer geluk hadden met iSoftBet’s kerst slot.

Pluspunten
  • Mooi thema waarbij de kerstman regelmatig opduikt
  • Vier verschillende Santa's Gifts features
  • Twee manieren om het bonusspel te bereiken
  • Prima uitkeringspercentage
Minpunten
  • Jammer dat de vermenigvuldiger tijdens het bonusspel een limiet heeft
© Copyright 2023 Gokkasten Stip