Jammin’ Jars
5.0/5

Jammin’ Jars


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Jammin’ Jars

Push Gaming heeft in een korte tijd een grote naam gemaakt en dat komt vooral door de leuke unieke slots dat zij produceren. Jammin’ Jars is daar een goed voorbeeld van, dit spel heeft namelijk een bonusronde waarmee je flinke geldbedragen kunt winnen.

Dit spel heeft alles in huis voor spelers die op zoek zijn naar een hoge variantie gokkast met cascades, oplopende multipliers en een free spins bonus. Wat ons betreft behoort Jammin’ Jars tot een van de beste slots van Push Gaming en wij proberen binnenkort alle slots van deze spelontwikkelaar toe te voegen.

Het theoretische uitbetalingspercentage is trouwens ook niet verkeerd met een respectabele 96,83%.

Hoe werkt de Jammin’ Jars Gokkast?

Het speelveld van Jammin’ Jars bestaat uit een grid van 8×8 symbolen dat gekoppeld is aan het Cluster Pays mechanisme. Een cluster ontstaat zodra je vijf of meer dezelfde aangrenzende symbolen draait.

Winnende combinaties verdwijnen uit het zicht om plaats te maken voor nieuwe waardoor er een reeks aan cascades met winstcombinaties kan ontstaan. Voor geld gokken kan al vanaf 20 eurocent tot maximaal 100 euro per draai.

De symbolen bestaan uit allerlei fruitsoorten, het gaat om bessen, pruimen, appels, frambozen. sinaasappels en aardbeien. De premium symbolen zijn de frambozen, sinaasappels en aardbeien waarmee je bij een cluster van 25 dezelfde symbolen 37,5x tot 100x de inzet wint.

Een lagere waarde is toegekend aan de bessen, pruimen en appels waarmee je bij een 25+ cluster een bedrag van 10x tot 25x de inzet pakt.

Wild met een oplopende Multiplier

Het jam potje is wild en vervangt alle andere symbolen in dit spel. Zodra dit symbool deel uitmaakt van een winnende cluster dan wordt de multiplier met 1x verhoogt. Na elke winnende combinatie verschuift het jam potje naar een lege plek op de rollen.

Nog leuker is het feit dat er meerdere multipliers kunnen vallen die met elkaar vermenigvuldigd worden zodat je met een enorme multiplier te maken krijgt. Dit is echt een spannende feature waardoor het basisspel van Jammin’ Jars ontzettend leuk wordt.

Rainbow Feature tijdens het basisspel

Tijdens het basisspel kan op willekeurige momenten de Rainbow Feature geactiveerd worden. Dat kan na elke draaibeurt gebeuren als er geen winnende cluster wordt gedraaid.

Dit is een geanimeerde feature waarbij een regenboog over de rollen verschuift en een mega fruitsymbool achterlaat.

De Jammin’ Jars Free spins bonus

Behalve als wild telt het jam potje ook als scatter en je hebt er minstens drie van nodig om gratis spins te winnen. Je ontvangt zes gratis spins en het wordt nu extra spannend want de scattered wilds waarmee je de bonus activeert blijven staan zodat er drie multipliers actief zijn.

Ook hier geldt dat na elke winnende cluster de multipliers oplopen waardoor je een echt vette winst kunt binnenslepen.

Wat vinden wij van de Jammin’ Jars Slot?

Dat het vullen van jam potjes zo lucratief kon zijn wisten wij niet. De Jammin’ Jars gokkast is niet alleen spannend tijdens het bonusspel maar ook in de basis waardoor je dit spel wilt blijven spelen. Hoewel het spel op visueel vlak overeenkomsten heeft met Candy Crush is dit een geweldige gokkast waarmee je grote prijzen kunt winnen.

Speel dit spel hier onbeperkt gratis en als je voor geld wilt spelen is dan verwijzen wij je graag door naar een betrouwbare goksite met een licentie van de KSA. Bij een gelicenseerde casino kun je met iDEAL geld storten en heb je meer zekerheid.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip