Jammin’ Jars 2
5.0/5

Jammin’ Jars 2


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Jammin’ Jars 2

Push Gaming heft Het is niet eenvoudig om van een succesvolle gokkast een geslaagde opvolger te produceren. Met Jammin’ Jars 2 is het Push Gaming goed gelukt om een verbeterde opvolger van Jammin’ Jars uit te brengen. Play ‘N Go heeft het onlangs met Gigantoonz geprobeerd, een minder geslaagde opvolger van Reactoonz. Jammin’ Jars 2 werd begin juni 2021 uitgebracht en is nu te spelen bij verschillende legale online goksites.

Wat extra features aangaat heeft Push Gaming gekozen voor een mix van nieuwe en bestaande features. Er wordt gebruik gemaakt van een raster van 8×8 symbolen en dat is vergelijkbaar met de Jammin” Jars slot. Na een winnende cascade kan de Fruit Blast feature actief worden. Tevens is er een free spins bonus en zijn er Giga free spins.

Wat het theoretische uitbetalingspercentage betreft is dat met 96,4% iets lager vergeleken met de originele fruitkast. De variantie is hoog en de maximale uitbetaling is met 50.000x de inzet een stuk hoger.

Werking van de Jammin’ Jars 2 Gokkast

Het fruitige speelveld van Jammin’ Jars 2 bestaat uit een grid van 8×8 symbolen. Er wordt gebruik gemaakt van het cluster pays spelmechanisme waardood symbolen van winstcombinaties verdwijnen zodat er nieuwe symbolen in de plaats vallen. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €100 per draai. Links van het speelveld zie je de Giga Jar DJ waarmee je extra features kunt ontgrendelen maar daarover straks meer.

Het is de bedoeling om winnende clusters van tenminste vijf dezelfde symbolen te landen. De reguliere symbolen bestaan uit fruitstukken zoals meloenen, granaatappels en bessen. Een cluster van 32 fruitstukken is goed voor een uitbetaling vanaf 100x tot maximaal 1.000x de inzet.

De Jam Jar symbolen tellen als wild symbool en vervangen reguliere symbolen om eenvoudiger winstcombinaties te maken. Zodra een Wild Jam Jar symbool deel uitmaakt van een winnende combinatie blijft dit symbool staan en wordt het naar een willekeurige plek op het speelveld verplaatst. Bovendien wordt er ook een multiplier toegekend. Elke keer dat het wild symbool verschuift wordt de vermenigvuldiger met +1 verhoogt.

Er zijn ook instant prize symbolen toegevoegd. Dit zijn de blauwe vakjes met een nummer erop. Zodra je hier een cluster van vijf stuks weet te landen dan ontvang je een cash uitbetaling. De maximale uitbetaling van instant prize symbolen bedraagt maar liefst 1.000x de inzet.

Fruit Blast Feature

De Fruit Blast feature vervangt de Rainbow feature van het originele spel. Deze feature kan na op willekeurige momenten elke winnende cascade actief worden. Nu wordt het speelveld vervangen door een versterker en komt de Giga Jar DJ in actie door 1 tot 3 gigantische fruitstukken op het speelveld te smijten. Alle symbolen onder de giga fruitstukken worden nu getransformeerd naar hetzelfde symbool waardoor grote clusters gevormd kunnen worden.

Gratis Spins Bonus

Met drie of meer Wild Jam Jar symbolen gaat de free spins bonus van start. Je ontvangt nu 6 gratis spins waarbij er minimaal drie Jam Jar symbolen op de rollen geplaatst worden. De Jam Jar symbolen hebben elk een vermenigvuldiger van x1. Net als bij het basisspel verschuiven de jam jar symbolen na elke winnende cluster waarbij de multiplier met +1 wordt verhoogt.

Lukt het om meerdere Jam Jars bij een winstcombinatie te betrekken dan worden de multipliers met elkaar vermenigvuldigd.

Giga Jar Spins

Via de Golden Vinyl symbolen kun je de Giga Jar DJ meter vullen dat je links van het speelveld ziet. Er zijn vijf verschillende levels en als je de maximale level weet te bereiken dan gaat de Giga Jar feature van start. Let op want de Giga Jar feature kan ook op willekeurige momenten vallen als je een Golden Vinyl symbool verzamelt.

Als de feature eenmaal actief is worden er Giga Jars van 2×2, 3×3 of zelfs 4×4 aan de rollen toegevoegd. Bovendien worden er 3 tot 4 wild jars toegevoegd.Tevens ontvang je 8 Giga Spins. Als bijkomend voordeel blijven de instant prize symbolen nu plakken zodat het eenvoudiger wordt om hier ook een prijs mee te pakken.

Wat is onze beoordeling van de Jammin’ Jars 2 Gokkast?

Met een maximale uitbetaling van 50.000x de inzet en tal van features waarmee je fantastische prijzen kunt winnen is Jammin’ Jars 2 een waanzinnige gokkast om te spelen. Tijdens het basisspel kan je al behoorlijke prijzen winnen want de wild multipliers verhogen na elke winnende cascade.

De echte prijzen zijn tijdens de verschillende bonus features te behalen. Vooral de Giga Spins hebben een enorme winstpotentie. Als je een fan bent van slots met fruitsymbolen dan kunnen wij je ook Betsoft’s Triple Juicy Drops aanbevelen.

Pluspunten
  • Jam Jars Wilds met vermenigvuldigers
  • Fruit Blast feature waarmee je grote clusters kunt vormen
  • Een gratis spins bonusronde
  • Giga Spins met
Minpunten
  • Wij hebben geen minpunten gevonden
© Copyright 2023 Gokkasten Stip