Jack Hammer 2
4.0/5

Jack Hammer 2


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Jack Hammer 2

Ondanks dat er ruim 600 videoslots op GokkastenStip.nl zijn geplaatst stond één van de bekendste video gokkasten er nog niet op, namelijk Jack Hammer 2.

Dit spel is gebaseerd op Jack Hammer (ook bekend als Weasel), een karikatuur uit de Marvel Comics stripverhalen die een eerste vertoning maakte in het stripverhaal Daredevil in 1975.

Het theoretische uitbetalingspercentage is met 97,07% bovengemiddeld en de variantie is medium.

Hoe werkt de Jack Hammer 2 Gokkast?

De Jack Hammer 2 Gokkast is voorzien van maar liefst 99 lijnen dat je kunt activeren waardoor je meer kans maakt op winst. Inzetten kan vanaf €0,50 tot maximaal €250 per spin.

In de basis betalen de vier striphelden het meeste uit, dat zijn Jack Hammer, Pearl, Don Crabby en Goons. Weet je vijf dezelfde van een van deze symbolen te landen dan win je een uitbetaling van 100x tot 500x de inzet.

De symbolen met een lagere waarde zijn de microfoon, de lege geweerkoffer, vaten met vis, Pearl die met een speedboot wordt ontvoerd en een speedboot dat aanmeert bij een luxe woning. Vijf dezelfde van dit soort symbolen levert een uitbetaling van 15x tot 35x de inzet op.

Daarnaast is er nog een wildsymbool dat alle andere symbolen vervangt behalve de free spins.

Sticky win Feature

Bij een winnende combinatie van drie of meer symbolen of drie scatters wordt de Sticky Win feature actief. De rollen met winnende symbolen worden vastgehouden en de overige rollen opnieuw worden gedraaid zodat je extra winst kunt behalen. Elke keer dat je de winstcombinatie aanvult wordt de feature opnieuw geactiveerd.

Draai je met de respin een symbool dat met de winnende combinatie overeenkomt dan blijft dit ook als sticky achter en krijg je nog een respin toegekend. Stel dat dit lukt met het Jack Hammer symbool en je krijgt een scherm vol met Jack Hammers dan win je letterlijk een paar honderd duizend euro.

De Free spins bonus

Met vijf of meer free spin symbolen verdien je gratis spins en jouw winst tijdens de free spins bonus wordt verdubbeld. Je krijgt standaard 10 gratis spins, bij 6 scatter krijg je 13 spins, met 7 scatters 16 en met 8 scatters zelfs 20 spins. Tijdens free spins kan er ook nog een random wildsymbool vallen dat alle symbolen vervangt als dit tot winst kan leiden.

Er zijn meer wilds zodat de kans groter is op winnende combinaties met een wild erin. Tijdens de bonusronde is de Sticky Win feature ook actief, het kan dus erg hard gaan als je een gunstige winstcombinatie draait.

Wat is onze beoordeling van de Jack Hammer 2 Gokkast?

Voor een gokkast dat door NetEnt in 2012 is uitgebracht is Jack Hammer 2 nog steeds een prima slot om op te spelen. Ook op visueel vlak is dit spel nog goed te doen. In de basis moet je het vooral van de Sticky Win feature hebben. Het is ons tijdens het spelen van dit spel meerdere malen gelukt om het scherm te vullen.

De gratis spins bonus kan ook voor verrassingen zorgen. Behalve dat de winst wordt verdubbeld zijn er nu ook extra wilds. Als je een liefhebber bent van virtuele detectives dan is de nieuwere Cash Noire van NetEnt ook de moeite waard.

Pluspunten
  • Sticky Win Feature waarbij winstcombinaties uitgebreid kunnen worden
  • Verdubbel de winst tijdens free spins
  • Dik bovengemiddelde RTP
  • Maximale winst van 990.000 munten
Minpunten
  • De bonusronde laat soms lang op zich wachten
© Copyright 2022 Gokkasten Stip