Itero
4.0/5

Itero


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Itero

Hacksaw Gaming heeft met Itero wederom een gokkast met een uniek thema en spelverloop aan hun spelassortiment toegevoegd. In het Latijns betekent het woord Itero ‘herhalen’ en dat is ook waar de Echospins aan te pas komen. Grafisch ziet dit spel er vrij eenvoudig uit met symbolen van de Romeinse beeldhouwkunst gezet op een duister achtergrond. Waarschijnlijk spreekt het design niet elke speler aan maar het is wel vrij uniek. Wat het ontwerp en spelverloop aangaat geven wij de voorkeur aan Legion X van NoLimit City.

Echospins behoren tot de hoofd feature waarbij de draaibeurt waarmee je echospins activeert wordt herhaald. Je kunt maximaal 8 echospins winnen en het is ook mogelijk om multipliers te landen. Er zijn twee verschillende bonusrondes met extra features waarover je verderop in onze review meer over kunt ontdekken. Tot slot is het mogelijk om de bonusronde te kopen, ideaal voor ongeduldige spelers die het basisspel liever overslaan.

Het theoretische uitbetalingspercentage is standaard 96,18% maar let altijd even op bij het casino waar je speelt want ook Hacksaw Gaming gebruikt een variabele RTP staffel. De variantie is hoog en de maximale winst is 10.000x de inzet.

Itero Echospins specificaties

SoftwareHacksaw Gaming
Release Datum05/05/2022
RTP96,18%
VariantieMedium/Hoog
Winlijnen20
Rollen5
Rijen4
Minimale inzet€0,10
Maximale inzet€100
Maximale winst10.000x de inzet

Werking van de Itero Gokkast

Itero heeft een speelveld met vijf rollen, vier rijen en 20 vaste lijnen. Winnen kan door drie of meer dezelfde symbolen vanaf uiterst links op een van de lijnen te landen. Voor geld gokken kan vanaf €0,10 tot maximaal €100 per draai.

itero gokkast

De speelkaarten zijn van een Romeinse font voorzien en leveren de laagste uitbetaling op. Draai er vijf van dezelfde soort van voor een bedrag van 1x tot 2x de inzet. De Romeinse bustes tellen als premiums waarmee je bij vijf stuks maximaal 4x tot 10x de inzet kunt pakken.

Een kop met drie honden (Cerberus) telt als wild. Dit symbool kan uitbetalende symbolen vervangen om winstcombinaties aan te vullen of te vormen. Vijf wilds zorgt voor 10x de inzet.

Echospins

Echospins zijn een soort respins waarbij de draaibeurt waarmee je de feature activeerde wordt herhaalt. Deze feature wordt actief zodra je bij een winstcombinatie tegelijkertijd het Hand of Jupiter symbool weet te landen. Je ontvangt 1 tot 8 respins waarbij er nu ook multipliers kunnen landen.

Het gaat om optel vermenigvuldigers en multipliers die met elkaar vermenigvuldigt worden. De hoogte van de optel vermenigvuldigers is x2 tot x10 terwijl de multiplier vermenigvuldigers een waarde van x2 tot x3 hebben.

De vermenigvuldigers worden ook nog door een globale multiplier opgespaard waardoor de multipliers bij meerdere respins oplopen. Als je de feature bijvoorbeeld activeert met een x2 en x3 multiplier dan pak je bij de eerste respin een x5 vermenigvuldiger dat de volgende draai oploopt naar x10. De echospins worden versneld afgedraaid met een animatie van een bliksemschicht.

Wrath of Jupiter Bonus

Zodra je drie scatters weet te landen wordt de Wrath of Jupiter bonusspel van Itero actief. Je ontvangt nu 10 gratis spins waarbij de Hand of Jupiter vaker valt. De kans op een hoger aantal echospins en multipliers is nu groter. Als je de echospins als bij de eerste gratis spins weet te activeren kan de winst mooi oplopen.

wrath of jupiter bonus

Gift From The Gods

Dit bonusspel wordt geactiveerd zodra je vier scatters draait. Ook hiermee ontvang je 10 gratis spins. Nu worden de multipliers opgespaard en toegepast zodra je echospins weet te activeren. Een nadeel is dat de vermenigvuldiger tussendoor wordt gereset.

Waar mogelijk kan je beide bonusrondes kopen. De Wrath of Jupiter bonus kost 129x de inzet terwijl de Gif From The Gods bonusspel 200x de inzet bedraagt. Onze tip is om alleen gebruik te maken van de bonus buy feature als je het geld kunt missen.

Wat vinden wij van de Itero Slot?

Als je op zoek bent naar een gokkast met een uniek thema en een bijzonder spelverloop dan is Itero een goede keuze. Het draait eigenlijk allemaal om de echospins en wij adviseren je dan ook om eerst het demospel uitgebreid uit te proberen voordat je voor geld gaat gokken.

Wij hebben beide bonusrondes uitgebreid uitgetest en hebben geen enkele keer het bonusspel met winst af kunnen sluiten. De winstpotentie is er wel maar je hebt een portie geluk nodig. De echospins feature is vrij uniek en kan zeker een hoge uitbetaling opleveren.

Een andere slot met een vergelijkbaar thema die wij je zeker willen aanbevelen is Nero’s Fortune van Quickspin.

Pluspunten
  • Echospins feature met twee soorten vermenigvuldigers
  • Twee gratis spins bonusrondes
  • Je kunt optioneel de bonusrondes kopen
  • Winstpotentie van 10.000x de inzet
Minpunten
  • Het thema is vrij somber
© Copyright 2023 Gokkasten Stip