Invaders Megaways
4.0/5

Invaders Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Invaders Megaways

Het klinkt als een regelrecht doemscenario: aliens die de aarde aanvallen! Gelukkig is het bij de Invaders Megaways gokkast van SG Digital (WMS) wel om te lachen. De gokkast zit namelijk vol met grappige en hilarische elementen. Kijk bijvoorbeeld niet vreemd op van vliegende koeien of verstrooide wetenschappers. Dat klinkt alvast veelbelovend, nietwaar? Lees vooral met ons mee wat we verder van deze gokkast vinden.

Thema van Invaders Megaways

Het achtergrondverhaal van deze slot gaat dus over aliens die de aarde aan komen vallen. Dit is niet zomaar uit de lucht gegrepen, maar gebaseerd op het inmiddels klassieke spel Space Invaders. Een ander leuk slot met dit thema is NetEnt’s Space Wars gokkast.

De icoontjes in de kast zelf zijn weergegeven in een aparte, cartoony stijl waar we de laatste tijd steeds meer van zijn gaan zien. SG Digital zag dus wel brood in deze populaire vormgeving. Verder zien we rechts naast de kast de onlosmakelijk met aliens verbonden graancirkels afgebeeld. Om dit plattelands-gevoel een duwtje in de rug te geven, is aan de linkerkant nog een passende boerderij afgebeeld.

invaders megaways slot

Inzetopties en uitbetalingen van Invaders Megaways

Naast het thema is het ook vooral belangrijk wat je verder met een kast kunt doen. Zoals het voor Megaways kasten wel gebruikelijk is, bestaat deze kast uit 6 verschillende rollen. Hierop staan minimaal 2 tot maximaal 7 symbolen. Je wint zodra je minimaal 3 dezelfde symbolen aaneensluitend laat landen, gekeken vanaf de linkse rol. Het uitbetalingspercentage van de gokkast ligt mooi boven het gemiddelde op 96,3%.

De inzetmogelijkheden blijven daarentegen wat achter. Zo kun je minimaal 25 cent voor een rol inzetten. De maximale inzet per rol is 10 euro. Als jij dus liever met grote bedragen tegelijk speelt, kun je in de praktijk bedrogen uitkomen. Vind je spelen met kleine bedragen niet zo erg, zal dit geen enkel probleem voor je zijn. De maximale winst op de Invaders Megaways slot is 25.000 keer je inzet. Speel je dus met een inzet van 10 euro per rol, kun je daarmee maximaal 250.000 euro winnen.

Extra Features

SG Digital gaf bij de lancering van Invaders Megaways aan dat zowat elke rol een feature heeft. Veel mensen leken dat op te vatten als een flink overdreven stelling, al blijken de makers toch gelijk te krijgen! Er zijn namelijk verschillende features in de kast terug te vinden met elk hun eigen gekoppelde actie. We lopen alle features kort met je door.

Cascades

Het Cascades mechanisme bij Invaders Megaways werkt hetzelfde zoals je van andere gokkasten gewend bent. Zodra er een winnende combinatie op je scherm verschijnt, zullen de symbolen hiervan na een korte tijd verdwijnen. De lege plekken worden opgevuld met nieuwe symbolen, waarmee een eventuele nieuwe winnende combinatie kan worden gemaakt. Dit proces gaat net zolang door totdat er geen winnende combinaties meer gevormd kunnen worden.

Wild Transformation

Als je de gokkast al eens hebt opgestart, zal het je misschien opgevallen zijn dat boven je speelveld nog een extra rij is afgebeeld. Hierop staan alle mogelijke symbolen afgebeeld. Daarboven vind je nog een UFO. Deze UFO zit daar niet voor niets. Die kiest elke beurt willekeurig een symbool uit deze horizontale rol uit. Alle gelijke icoontjes die gevallen zijn op de rollen 2 tot 5 worden vervolgens veranderd in een ‘wild’ symbool. Daarmee wordt de kans op een winnende combinatie groter.

Mythical Unicow

We spraken in de inleiding al over het verschijnen van een magische koe. Deze koe kan op elk willekeurig moment tijdens het spelen verschijnen. De koe ziet er niet alleen grappig uit, maar heeft ook nog een functie. Elke rol krijgt door deze koe namelijk tussen de 7 en 10 symbolen. Het aantal winkansen stijgt daarmee flink!

gratis spins bonus

Gratis spins

De gratis spins bonus bij Invaders Megaways wordt geactiveerd door scatters die lijken op rode planeten. Het aantal scatters dat je draait bepaalt hoeveel gratis rondes je krijgt. Draai je 4 scatters, krijg je 7 gratis rollen. Heb je er 5, worden dat er 10. Draai je er zelfs 6, krijg je maar liefst 15 gratis spins. In deze rondes kun je nog meer gratis spins winnen.

Tijdens de gratis spins speel je met 5 verschillende symbolen. Zij hebben elk hun eigen modificatie:

  • Logo: alle logo’s breiden zichzelf uit over een hele rol
  • Wetenschapper: de winst vermenigvuldiger wordt verhoogd tot een maximum van x256.
  • Alien: zorgt voor meer symbolen op omringende rollen
  • Koe: alle koe-symbolen worden dubbele wild-symbolen
  • Straalpistolen: voor het aantal straalpistolen op het bord verschijnen ook wildsymbolen.

Wat vinden wij van Invaders Megaways?

Het mag duidelijk zijn dat SG Digital veel werk heeft gemaakt van deze Invaders Megaways machine. De vormgeving is met de cartoony stijl grappig en de vele symbolen, features en modificaties zorgen ervoor dat het spel nooit saai wordt. De vele manieren om te winnen beperken (logischerwijs) wel de waarde van alle symbolen. Al met al is de kast van SG Digital (WMS) ontzettend leuk om op te spelen.

Een andere slot die wij je willen aanbevelen is Dark King: Forbidden Riches van NetEnt.

Pluspunten
  • Ontzettend leuk spel om te spelen
  • Leuke bonusronde
  • Er valt voldoende te beleven met het basisspel
Minpunten
  • Vrij lage waarde van winstcombinaties
© Copyright 2023 Gokkasten Stip