Immortal Romance
4.0/5

Immortal Romance


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Immortal Romance

Ben je op zoek naar een video slot dat volledig in het teken van de liefde staat dan kun je je zoektocht beëindigen want het spel Immortal Romance heeft natuurlijk veel met de liefde te maken. Wanneer je bekend bent met de televisie serie Twilight dan valt het op dat dit videoslot veel overeenkomt met deze tv hit.

Het thema betreft het Victoriaanse tijdperk en dat is goed te zien aan de symbolen op de rollen en het algehele ontwerp van dit slot. Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96,86% goed en de variantie is ontzettend hoog. De hoogste uitbetaling bedraagt maar liefst 12.150x de inzet!

Hoe werkt de Immortal Romance Video Slot?

Het speelveld is opgedeeld met drie rijen en vijf rollen en dit spel heeft geen actieve winlijnen hebben maar er zijn wel 243 manieren om winnende combinaties te behalen. Inzetten kan vanaf 30 eurocent tot maximaal 6 euro per draai.

Het wild symbool betaald het beste uit, dat is het logo van Immortal Romance dat alle andere symbolen vervangt behalve de scatter en bij een combinatie van vijf dezelfde 50x de inzet waard is. De vier hoofdrolspelers, Amber, Troy, Michael en Sarah zijn de premium symbolen en leveren een uitbetaling vanaf 10x tot ongeveer 17x de inzet op.

De premium symbolen spelen ook een belangrijke rol tijdens de Chamber of Spins bonus waar je straks meer over kunt lezen. Medium symbolen bestaan uit het symbool van de Manor en een tafel met een wijnglas en brandende kaars. De medium symbolen zorgen voor een uitbetaling van ongeveer 8x en 9x de inzet.

Dan volgen de kaartsymbolen A, K, Q, J, 10 en 9 waarmee je een maximale uitbetaling van 5x de inzet kunt verdienen. Een van de extra features is de Wild Desire feature dat random voor kan komen waardoor 1 tot 5 rollen compleet wild kunnen worden.

immortal romance intro

De Chamber of Spins Features

Als je drie of meer scatters weet te draaien dan gaat de free spins bonusronde van start. Vooraf kun je een keuze maken uit een van de vier bonus features;

  • Amber Feature: Je ontvangt 10 free spins waarbij alle winsten aan een 5x multiplier worden gekoppeld.
  • Troy Feature: Je ontvangt 15 free spins gekoppeld aan de Vampire Bats feature. Als je Vampire Bats weet te landen dan wordt er een 2x tot 3x multiplier toegekend.
  • Michael Feature: Je ontvangt 20 free spins met de rolling Reels feature. De symbolen vallen nu als blokken en symbolen van winnende combinaties maken nu plaats voor nieuwe. Bovendien is hier ook nog een 2x tot 5x multiplier aan gekoppeld.
  • Sarah Feature: Je ontvangt 25 free spins met de Wild Vine feature. De wild vine komt op de derde rol voor en zorgt voor extra wilds.
romance spin

Wat vinden wij van de Immortal Romance slot?

Immortal Romance behoort nog steeds tot één van de top spellen van Microgaming en je kunt dit slot onbeperkt gratis spelen via gokkastenstip.nl. Wil je echter een gokje wagen voor geld, maak dan een account aan bij een Microgaming casino.

Ondanks dat dit al een wat ouder spel is behoort het nog steeds tot een van de meest gespeelde Microgaming slots. Dit komt o.a door alle bonus features en door het feit dat je tot maar liefst 12.150x de inzet kunt winnen met een enkele draai.

Pluspunten
  • Waanzinnige bonusrondes
  • Goed uitgevoerde vampieren thema
  • De RTP is goed
  • Leuke extra features
Minpunten
  • De variantie is tijdens het basisspel iets lager
© Copyright 2023 Gokkasten Stip