Idol of Fortune
4.0/5

Idol of Fortune


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Idol of Fortune

Idol os Fortune is een van de nieuwe Play ‘N Go slots met een thema over India. De god van kennis en wijsheid Ganesha speelt een prominente rol en kan jou rijkdom en weelde opleveren. Dit spel ziet er op grafisch vlak fantastisch uit. Terwijl je speelt kan je van een rustgevend achtergronddeuntje uit India genieten.

Ganesha staat oogluikend toe te kijken terwijl op de rollen symbolen van Indiase letters en dieren voorbij draaien. Behalve een prima ontwerp is de maximale uitbetaling ook goed te doen. Ontdek verderop in onze review welke slot features dit spel met zich meebrengt.

Dit spel is een 243 to wins slot en er zijn slechts twee extra features. Met een beetje geluk weet je tijdens het basisspel de Wild Prize feature te activeren waarmee je een geldprijs tot 5.000x de inzet kunt winnen. Er is ook nog een gratis spins bonusspel waarbij je zes verschillende varianten kunt selecteren. Tijdens dit bonusspel worden er ook nog mysteriesymbolen aan de rollen toegevoegd. Er is geen bonus buy optie, je kan dus alleen de bonusronde via het basisspel bereiken.

De standaard RTP is 96,2% maar let op dat Play ‘N Go gebruik maakt van een variabele RTP staffel. De variantie is medium en de maximale uitbetaling is 10.000x de inzet.

Idol of Fortune specificaties

SoftwarePlay ’n Go
Release Datum12/05/2022
RTP96,20%
VariantieMedium
Winlijnen243 ways to win
Rollen5
Rijen3
Minimale inzet€0,10
Maximale inzet€100
Maximale winst10.000x de inzet

Werking van de Idol of Fortune Gokkast

Idol of Fortune is een 5-reel gokkast met drie rijen en 243 ways to win. Winnen doe je door minstens drie dezelfde symbolen van uiterst links op aangrenzende rollen te landen. Voor geld gokken kan vanaf €0,10 tot maximaal €100 per draai. Zoals je inmiddels wel gewend bent van Play ‘N Go is dit spel speelbaar op een Desktop PC, smartphone en tablet.

wild prize feature

De Indiase geletterde speelkaartsymbolen leveren het minste op. Draai er vijf van dezelfde soort van voor een uitbetaling van 0,4x tot 0,8x de inzet. Verschillende diersymbolen tellen als premiums en leveren meer op. Hiermee kun je bij vijf stuks een bedrag winnen van 2x tot 10x de inzet.

Tot slot is er nog een wildsymbool dat alle uitbetalende symbolen kan vervangen. Vijf wilds leveren 10x de inzet op.

Wild Prize Feature

De Wild Prize Feature kan op elk willekeurige moment geactiveerd worden. Als dat gebeurt dan worden 1 tot 5 reels in goud veranderd. Als je een wildsymbool op een gouden rol weet te landen dan krijg je een soort pick & click spel te spelen. Je moet nu muntstukken aanklikken en drie van dezelfde soort onthullen. Hiermee kun je een geldprijs winnen van 10x tot maximaal 5.000x de inzet.

Gratis Spins Bonusspel

Met 3, 4 of 5 scatters ontvang je eerst een geldprijs van 5x, 10x of 50x de inzet en gaat het Idol of Fortune bonusspel van start. Nu krijg je een keuze uit 6 verschillende opties. De keuzes lopen uiteen vanaf 20 spins met 8 mysteriesymbolen tot 8 gratis spins met 48 mysteriesymbolen.

idol of fortune gratis spins

Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt gaat het bonusspel van start. Nu kunnen er mysteriesymbolen landen die blijven plakken en zich verticaal over de rol kunnen uitbreiden. Mysteriesymbolen onthullen altijd hetzelfde uitbetalende symbool. Het aantal mysteriesymbolen dat aan het spel wordt toegevoegd is afhankelijk van de keuze dat je hebt gemaakt. Helaas kun je geen extra spins verdienen.

Wat vinden wij van de Idol of Fortune Slot?

Play ‘N Go laat met Idol of Fortune zien dat ze van alle markten thuis zijn. Het is goed om te zien dat we een keer niet me een Egyptisch thema te maken krijgen. In onze vorige review ging het met Rise of Gods Reckoning om een thema uit de Griekse mythologie dus misschien is Play ‘N Go een nieuwe weg ingeslagen.

Tijdens het basisspel kan de Wild Prize feature een vette uitbetaling opleveren. Het ligt er natuurlijk wel aan welke munt vermenigvuldiger je wint. De extra mysteriesymbolen tijdens het bonusspel kunnen de volledige winstpotentie ontgrendelen. Het is aan jou om te bepalen welke staffel aan spins je wilt spelen.

Wij hebben hierboven het gratis demospel voor je beschikbaar gesteld. Voor geld spelen kan bij Circus Casino waar je als nieuwe speler van 24 jaar of ouder een welkomstbonus kunt claimen.

Aan ander spel met een uniek thema dat wij je kunnen aanbevelen is Jambo Cash van Jade Rabbit Studio.

Pluspunten
  • Mooi ontworpen thema over Ganesha
  • Wild Prize feature waarmee je tot 5.000x de inzet kunt winnen
  • Gratis spins bonusronde met mysteriesymbolen
Minpunten
  • De RTP staffel is variabel, let dus altijd even op waar je speelt
© Copyright 2023 Gokkasten Stip