Hugo’s Adventure
4.0/5

Hugo’s Adventure


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Hugo’s Adventure

De stripfiguur Hugo is weer terug om een nieuw avontuur te beleven met Play ‘N Go’s Hugo’s Adventure. Hugo is bekend van slots zoals Hugo en Hugo 2, spellen waar spelers dol op zijn.

Ditmaal speelt het grote avontuur zich af in de diepe oceaan in een duikboot afwisselend met momenten waar Hugo als jachtpiloot te werk gaat. Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96,53% bovengemiddeld en de variantie is hoog.

Hoe werkt de Hugo’s Adventure Video Slot?

Het speelveld van Hugo’s Adventure bestaat uit vijf rollen, drie rijen met tien vaste lijnen. Inzetten kan al vanaf 10 eurocent tot maximaal 100 euro per draai. De stripheld Hugo telt als wild symbool en vervangt alle andere symbolen (behalve de scatters) en vijf Hugo’s levert je 50x de inzet op.

De overige premium symbolen bestaan uit een trol stewardess, een havik piloot en een aap monteur. Deze symbolen zijn bij vijf dezelfde goed voor een uitbetaling vanaf 20x tot 35x de inzet. Dan zijn er nog de kaartsymbolen A,K,Q, J en 10 waarmee je met vijf dezelfde vanaf 5x tot 10x uitbetaald krijgt.

De Air Ace Free Spins Bonus

Het Air Ace bonusspel van Hugo’s Adventure is hartstikke leuk om te spelen en uniek in zijn soort. Drie vliegtuigjes leveren je 9 free spins plus 1 extra leven op en let ook op de +1 ballonnen want hiermee verdien je een extra leven.

Het is de bedoeling dat Hugo het mijnenveld weet te vermijden want raakt het  vliegtuigje een mijn dan verlies je 1 leven. Je kunt ook extra free spins verdienen totdat je er uiteindelijk 20 in totaal hebt.

Op de rollen zul je vliegende wilds aantreffen die elke keer een plekje naar links opschuiven (een soort walking wilds dus). Bovendien zijn er multipliers actief die standaard met 2x beginnen maar met een beetje geluk tot maximaal 16x de inzet kunnen uitbetalen.

De Onderwater Bonus

Twee duikboot symbolen op de 2e en 4e rol zorgen voor de onderwater bonusronde. Voordat de bonus begint spint de duikboot rond en zorgt voor 1, 2 of 3 extra levens.

Vervolgens duikt Hugo onderwater met zijn duikboot en gaat op jacht naar verborgen schatten. Je speelt nu een Pick en Click spel waarbij je of cashprijzen wint of een extra leven verliest.

Als je geen extra levens verliest kan je aan het einde van de bonus een multiplier van tot wel 20x verdienen waarmee je tot maximaal 5.000x de inzet kunt winnen!

Hugo’s Adventure Slot Beoordeling

Hugo’s Adventure is een vette aanrader om te spelen want de free spins bonus is niet alleen leuk maar kan ook een hoge uitbetaling opleveren.

Vooral fans van de vorige Hugo gokkasten zullen dit spel kunnen waarderen. Wij hebben de demo uitgebreid getest en kunnen concluderen dat dit spel tot een van de beste Play ‘N Go slots behoort.

Waar kun je deze gokkast voor geld spelen?

Ben je uitgespeeld op de demo en wil je nu voor geld gokken? Maak dan een account aan bij een gelegaliseerd online casino met een kansspelvergunning van de KSA.

Je kunt meestal als nieuwe speler profiteren van een welkomstbonus of gratis spins. Vooralsnog kun je op GokkastenStip onbeperkt gokkasten online spelen.

Pluspunten
  • Opnieuw een leuk avontuur met Hugo als hoofdrolspeler
  • Vliegende wilds tijdens het basisspel
  • Air Ace bonus spelletje
  • Een onderwater bonusronde waarmee je extra levens kunt verdienen
Minpunten
  • Je moet van een vrolijk geanimeerd thema houden
© Copyright 2023 Gokkasten Stip