Hugo 2
4.0/5

Hugo 2


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Hugo 2

Hugo 2 is een van de van Play’n Go slots met een leuk en grappig thema. Hugo zelf is gebaseerd op een Scandinavische trol die daar dan ook voorkomt op TV, video spelletjes en stripverhalen.

De Hugo 2 gokkast heeft vijf rollen, drie rijen met tien winstlijnen en inzetten kan vanaf €0.10 tot maximaal €100. Er zijn twee bonus features te spelen waaronder de Troll Race en de Skull Cavern.

Tevens telt het symbool van Hugo als wild waarmee je extra winnende combinaties kunt vergaren.

Dit is een van de Play ‘N Go videoslots dat je zeker eens moet proberen want het is behalve een leuk spel ook nog eens een gokkast die voor forse winsten kan zorgen. De RTP is met 96,53% prima en de volatiliteit is medium. De maximale winst met een enkele draai is 5.000x de inzet.

De Extra Bonussen van de Hugo 2 Slot

Er zijn twee speciale bonusrondes te spelen met Hugo 2 waarvan de gratis spins bonus toch wel de leukste bonus is om te spelen. Met drie of meer bever symbolen gaan de free spins van start.

hugo 2 gokkast

Tijdens deze bonus stapt Hugo op zijn mijn kar en verzamelt hij zakjes en munten.

Per spin kan Hugo maximaal 2 zakjes of twee munten verzamelen en zodra hij vier zakjes heeft gepakt worden er vier wilds toegevoegd, bij het verzamelen van vier munten krijg je nog eens vier vermenigvuldigers waarmee de lijnwinst 8x wordt vermenigvuldigd.

De Beaver Cleaver valt random tijdens de gratis spins bonus en hiermee ontvang je vijf extra draaibeurten, valt de beaver cleaver drie keer dan krijg je ook nog eens 3 extra levens voor de Skull Cavern bonus.

De Skull Cavern bonus valt zodra je drie of meer Afskylia bonus symbolen hebt, je krijgt hierbij extra levens toegekend en de staffel is als volgt;

 • 3xAfskylia = 1 extra leven
 • 4xAfskylia = 2 extra levens
 • 5xAfskylia = 3 extra levens

Tijdens deze bonus speel je een soort Click Me bonusspel samen met Hugo in de grotten. De extra levens zijn van belang want elke keer dat je een verkeerde sleutel pakt verlies je een leven. Winst dat je hier behaalt kan 5x vermenigvuldigd worden.

Beste Winnende Combinaties met Hugo 2

In het basisspel leveren de volgende symbolen de beste uitbetaling op afhankelijk van de inzet waarmee je speelt;

 • 5x Hugo Wild = 5000 keer de inzet (bij een maximale inzet)
 • 5x Diamanten = 3500 keer de inzet (bij een maximale inzet)
 • 5x Geldzakjes = 2500 keer de inzet (bij een maximale inzet)
 • 5x Goudbaren = 2000 keer de inzet (bij een maximale inzet)

Wat vinden wij van de Hugo 2 Gokkast?

Wat het spelverloop betreft is Hugo 2 een prima slot om te spelen. Een hekelpunt is echter het kindvriendelijke thema. De extra bonusrondes zijn goed bedacht en kunnen een mooi bedrag opleveren. Vooral de kans op extra spins en extra levens zorgt ervoor dat je meer wilt.

Speel je liever een gokkast met een volwassen thema dan kunnen wij je Imperial Opera aanbevelen.

Pluspunten
 • Prima uitbetalingspercentage
 • Een gratis spins bonus met kans op extra spins en levens
 • Een Pick & Click bonusspel
Minpunten
 • Het thema is ons inziens te kindvriendelijk
© Copyright 2023 Gokkasten Stip