House of Doom
4.0/5

House of Doom


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » House of Doom

House of Doom is onlangs toegevoegd aan de verzameling van Play ‘N Go video slots. Dit spel heeft een griezelig horror thema met een heavy metal deuntje op de achtergrond. Inzetten met geld kan vanaf €0.10 tot maximaal €100 per draai.

Er zijn extra functies zoals de Skulls of Abyss bonus spel waarmee je schedels kunt aanklikken om een cash prijs te winnen of toegang te krijgen tot Doom Spins. Er is ook een functie dat op willekeurige momenten voor kan komen onder de noemer Hellgate.

House of Doom is een leuk slot voor spelers die van een op horror gebaseerde thema houden maar dankzij de extra opties is dit spel eigenlijk voor elke slots liefhebber.

Symbolen en extra functies

De symbolen dat je aantreft bestaan uit de speelkaarten A, K, Q, J en 10 met extra symbolen zoals kruisen omhult met prikkeldraad, brandende rozen, pentagons en schedels van rammen. De ziener is het wild symbool en het menselijk schedel is de scatter.

Er is een features dat op willekeurige momenten tijdens het basisspel voorkomen, dat is de HellGate feature.

Een van de rollen wordt geselecteerd en als er een wild voorkomt klapt het uit en vult het de gehele rol.Tijdens Doom Spins kunnen er twee tot vijf rollen worden geselecteerd.

De extra functies worden hieronder omschreven en dat zijn;

  • Doom Spins: Drie House of Doom symbolen activeren Doom Spins waarmee je 10 gratis spins verdient.
  • Wild House of Doom: Tijdens Doom Spins wordt het House of Doom symbool een wild symbool.
  • Skulls of Abyss: Met drie scatters gaat de Skulls of Abyss bonus van start. Selecteer schedels totdat je een House of Doom of een eind symbool krijgt

Doom Spins en Skulls of Abyss bonus

Zodra je op de rollen 1, 3 en 5 het scatter House of Doom krijgt dan gaat de free spins bonus van start.

Je ontvangt nu tien free spins waarbij er twee rollen verlicht worden, zodra een wild op een verlichte rol voorkomt klapt het uit over de gehele rol.

De Skulls of Abyss bonus is een ‘Pick and Click’ bonusspel waarbij je doodskoppen kunt aanklikken totdat je een van de symbolen aanklikt die het spel beëindigen, dat zijn het House of Doom symbool en de multipliers 5x en 20x.

Je hebt een keuze uit vijftien doodskoppen waarmee een geldprijs + pick again of toegang tot de Doom Spins kunt winnen.

Onze House of Doom Slot Beoordeling

Voor horror fans en rock enthousiastelingen is dit er een om te spelen. De bonus features zijn top en kunnen een behoorlijke winst opleveren.

Play ‘N Go is een van onze favoriete slot ontwikkelaars en dat is terug te zien in het ontwerp en extra functies dat hun slots spelers biedt. Probeer House of Doom gratis of speel voor geld bij een van onze online casino aanbieders.

Andere slots met een griezelig thema die wij je kunnen aanbevelen zijn Paranormal Activity van iSoftBet en Zombie Queen van Kalamba Games.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip