Hot to Burn
3.0/5

Hot to Burn


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Hot to Burn

Hot To Burn is een online fruitkast geproduceerd door Reel Kingdom onder het platform van Pragmatic Play. Dit is een eenvoudig te spelen fruitautomaat waarmee je met elke draaibeurt maximaal 1.000x de inzet kunt winnen.

Veel extra features zul je niet aantreffen zodra je Hot To Burn gaat spelen. Als je juist naar een oude gokkast op zoek bent met verrassende spelelementen dan kunnen wij je Charlie Chance in Hell to Pay van Play ‘N Go aanbevelen.

Speel je liever een eenvoudige fruitautomaat zonder toeters of bellen dan is Hot To Burn een vette aanrader.

Een leuk spelelement is dat je via de Auto Play een Turbo instelling kunt activeren waardoor de rollen versneld draaien, perfect voor de snelle fruitkast speler.

Het theoretische uitkeringspercentage is met 96,71% bovengemiddeld en de variantie is ontzettend hoog.

Hoe werkt de Hot To Burn Fruitautomaat?

Het speelvlak van Hot To Burn is opgedeeld in vijf rollen, drie rijen met vijf actieve lijnen.

Voor geld spelen kan vanaf 5 eurocent tot maximaal 250 euro per draai en met een winstpotentie van 1.000x de inzet kun je bij een maximale inzet maar liefst 250.000 euro per draai winnen.

Winnende combinaties ontstaan zodra je drie dezelfde symbolen op de rollen krijgt (met uitzondering van de kersen).

De premium symbolen bestaan uit aardbeien, meloenen en de vlammende zevens waarmee je een uitbetaling vanaf 100x tot maximaal 1.000x de inzet kunt winnen als je vijf van dezelfde soort weet te landen.

Overige fruitsymbolen zoals kersen, citroenen, sinaasappels en pruimen leveren 40x de inzet op bij vijf stuks van dezelfde soort.

Met twee kersen pak je al lijnwinst maar dat is slechts een bedrag van 1x de inzet.

Geen extra bonus features

Er zijn totaal geen bonus features, er is wel een scatter dat bij vijf stuks 50x de inzet oplevert en op elke positie op de rollen voor een uitbetaling kan zorgen.

Je zult dus geen free spins bonus kunnen spelen en er is ook geen wild symbool aanwezig.

Zelfs de ‘Gamble’ feature waarmee je normaal gesproken winst kunt verdubbelen zoals bij Amatic’s Wild Respin gokkast ontbreekt.

Wat vinden wij van de Hot to Burn Gokkast?

Hot to Burn is een prima gokkast voor zowel beginnende spelers als spelers die graag op eenvoudige speelautomaten een gokje wagen. De RTP is prima en de variantie is lekker hoog waardoor je niet regelmatig wint maar als je dan prijs hebt is de kans groot dat het een mooi bedrag is.

Speel je lievere een slot met veel features en meer kansen op winnende combinaties? Probeer dan eens een van de Megaways gokkasten met een ongekend aantal manieren om te winnen en lekker veel extra features.

Wij zijn voorstander van de eenvoudige speelautomaten doordat je precies weet waar je aan toe bent.

Waar kun je dit spel voor geld spelen?

Je kunt dit spel bij elke online casino met Pragmatic Play gokkasten spelen. Wij adviseren je om uitsluitend bij online goksites met een Nederlandse kansspelvergunning te spelen.

Het spelen bij een legale aanbieder kent een paar belangrijke voordelen. Zo kun je snel en eenvoudig geld storten met iDEAL en weet je zeker dat je bij een betrouwbare aanbieder speelt.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip