Hot Spin Megaways
4.0/5

Hot Spin Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Hot Spin Megaways

Hot Spin Megaways is een van de gokkasten van iSoftBet dat in de zomer van 2021 is uitgebracht. Het is alweer de derde remake, zo heeft iSoftbet in het verleden al het originele spel en Hot Spin Deluxe geproduceerd. Deze megaways variant is zoals de voorgangers volgepropt met extra features maar met natuurlijk veel meer manieren om te winnen. Dit spel zal aanslaan onder liefhebbers van ouderwetste fruitautomaten want er wordt gebruikt gemaakt van traditionele fruitkast symbolen.

Behalve cascades aan lijnwinsten dankzij het megaways spelmechanisme is er ook een Hot Spin Wheel met maar liefst 10 verschillende features. Daarnaast is er nog een spannende free spins bonusspel met een oplopende vermenigvuldiger. De bonusronde is ook voorzien van een nieuw bonus rad met verbeterde features. Wil je meer weten over dit spel? Speel het gratis demospel hierboven of lees snel verder.

Het uitbetalingspercentage komt met 95,98% bijna op het gemiddelde uit. De variantie is hoog en een enkele draai kan maximaal 50.000x de inzet opleveren.

Werking van de Hot Spin Megaways Gokkast?

Het speelveld van Hot Spin Megaways bestaat uit zes rollen met 2 tot 7 symbolen per rol. Het aantal manieren om te winnen verschilt per draai. Het zijn er minimaal 64 en dat kan oplopen tot maximaal 117.649 ways to win. Links van het speelveld zie je het bonus rad waar we straks op terugkomen. Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €20 per spin.

hot spin megaways gokkast

Verschillende fruitstukken hebben de laagste waarde. Zo pak je met zes dezelfde kersen, citroenen, pruimen en meloenen een uitbetaling van 1x tot 1,75x de inzet. Zes klokken, sterren of zevens leveren een bedrag van 2,5x tot 10x de inzet op. Sterren leveren het meeste op en zorgen al bij twee stuks voor een uitbetaling. Zes sterren is goed voor 50x de inzet.

Er is ook nog een wild symbool dat alleen op de rollen 2, 3, 4 en 5 voorkomt. Dit wild vervangt alle andere symbolen behalve die van het bonus rad.

Hot Spin Wheel

Het bonus wheel spel kan tijdens het basisspel op elk willekeurig moment geactiveerd worden. Eenmaal actief ontvang je een van de volgende features;

 • Wild of Super Wild: hiermee ontvang je 5 tot 8 wilds of 8 tot 12 wilds.
 • In Sync of Super In Sync: drie rollen worden gesynchroniseerd zodat ze dezelfde symbolen bevatten. Bij Super In Sync gaat het om zes rollen.
 • Wild Reels of Super Wild Reels: 2 tot 4 rollen worden wild. Met Super Wild Reels wordt er ook nog een x2 tot x5 vermenigvuldiger toegevoegd.
 • Mysterie Symbolen of super Mysterie Symbolen: 6 tot 10 of 6 tot 16 mysterie symbolen worden aan de rollen toegevoegd waarna ze allemaal in hetzelfde symbool veranderen.
 • Max Megaways: een draaibeurt met het maximaal aantal manieren om te winnen.
 • Bonus Trigger: toegang tot het gratis spins bonusspel.

De Gratis Spins Bonus

Zodra je vier of meer symbolen van het bonus rad weet te landen dan gaat de gratis spins bonus van start. Je krijgt nu een keuze uit de volgende opties; 5 spins met een x5 multiplier, 10 spins met een x3 multiplier of 15 spins met een x1 vermenigvuldiger. Er is ook nog een random optie waarmee een van de drie hoofdopties automatisch wordt geselecteerd.

Tijdens het bonusspel zorgt elke winnende cascade ervoor dat de algemene vermenigvuldiger met +1 wordt verhoogt. Er is een nieuw bonus rad met de volgende features;

 • Random Wilds: 5 tot 12 wilds worden aan de rollen toegevoegd.
 • Max Megaways: maximaal aantal manieren om te winnen.
 • Mysterie symbolen: je krijgt 6 tot 15 mysterie symbolen.
 • Multiplier Boost: de vermenigvuldiger wordt met +3 verhoogt.
 • Symbols Removed: symbolen met een lage uitbetaling worden voor één draaibeurt uit het spel verwijderd.

Als je tijdens de bonusronde 2 tot 3 symbolen van het bonus rad weet te landen ontvang je 3 tot 5 extra spins.

Wat vinden wij van de Hot Spin Megaways Gokkast?

Wij hebben genoten van het demospel van Hot Spin Megaways. Het bonus rad kan tijdens het basisspel leuke features opleveren. Vooral de in sync feature kan een mooi bedrag opleveren want dan heb je vrijwel gegarandeerd een uitbetaling te pakken.

De bonusronde is ook bijzonder want je kunt zelf het bonusspel samenstellen. Voor een wat hogere risico kun je de algemene multiplier flink verhogen. Het is iSoftBet goed gelukt om de features van de vorige versies door te voeren en uit te breiden bij de megaways variant.

Andere slots met een bonus rad dat we je kunnen aanbevelen zijn Miami Bonus Wheel van Kalamba Games en Mystic Wheel van Red tiger.

Pluspunten
 • Winspotentie van 50.000x de inzet
 • Bonus rad met 10 features tijdens het basisspel
 • Gratis spins bonus dat je zelf kunt samenstellen
 • andere bonus wheel features tijdens de bonusronde
Minpunten
 • Wij hebben geen minpunten kunnen vinden
© Copyright 2023 Gokkasten Stip