Hot Fruits 27
4.0/5

Hot Fruits 27


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Hot Fruits 27

Hot Fruits 27 is een van de online fruitautomaten geproduceerd door Amatic dat speciaal gericht is op spelers die graag klassieke fruitkasten spelen. Daar waar Stakelogic bekend staat om een reeks aan speelautomaten te produceren die vroeger in de Nederlandse speelhal te spelen waren heeft Amatic een reeks aan simpele fruitkasten ontwikkeld waarbij symbolen die een winnende combinatie vormen in vuur en vlam komen te staan.

Toch weet Amatic van een vrij simpel spel een spannende fruitkast te maken dankzij 27 lijnen en een vermenigvuldiger dat actief wordt als je het hele speelveld met hetzelfde symbool weet te vullen. Er valt iets minder te beleven vergeleken met de Wild Respins maar dat vinden sommige spelers juist fijn.

Helaas is het uitbetalingspercentage en de variantie een compleet raadsel, wij schatten de RTP op 95%.

Hoe werkt de Hot Fruits 27 Gokkast?

Het speelveld heeft de opstelling van een classic slot met drie rollen, drie rijen en 27 vaste lijnen (3x3x3). Voor geld gokken kan al vanaf 1 eurocent tot maximaal 10 euro per draai.

Winnende combinaties worden gevormd zodra je twee of meer symbolen op een lijn weet te landen. Zodra je wint worden de symbolen van de lijnwinst in vlammen opgelaaid.

De premium symbolen bestaan uit rode zeven symbolen waarmee je per lijn 60x de inzet kunt verdienen. De gouden klokken en verschillende BAR symbolen zijn iets minder waard, hiermee pak je een bedrag van 16x tot 30x de inzet bij drie stuks op een lijn.

Een lagere waarde is toegekend aan de fruitsymbolen zoals sinaasappels, kersen, pruimen en druiven. Een winnende combinatie van drie symbolen met een lage waarde is goed voor een uitbetaling van 3x de inzet.

Wild Symbool en Multipliers

Het wild symbool bestaat uit een gouden ster en kan alle andere symbolen vervangen. Lukt het om het gehele speelveld met hetzelfde symbool te vullen dan wordt de 2x multiplier actief en wordt de uitbetaling verdubbeld.

Heb je een speelveld vol met rode zevens dan kun je een bedrag van 3.240x de inzet winnen.

Wat vinden wij van de Hot Fruits 27 Gokkast?

Vrijwel alle Amatic slots zijn simpel van aard maar hebben een hoog entertainment gehalte. Over de Hot Fruits 27 valt er weinig te vertellen maar tijdens het spelen van dit spel hebben wij de nodige spannende momenten meegemaakt door het speelveld met hetzelfde symbool te vullen.

Toch geven wij de voorkeur aan de Stakelogic gokkasten zoals de Random Runner en de Club 2000 gokkast maar dat is natuurlijk ook een stukje nostalgie. Een nadeel van Amatic speelautomaten is dat de RTP en variantie onbekend zijn.

Waar kun je Hot Fruits 27 voor geld spelen?

Ben je uitgespeeld op het demospel of wil je direct voor geld gokken? Speel dan bij een legale online casino waar je veilig en vertrouwd met iDEAL geld kunt storten.

Als nieuwe speler ontvang je meestal een welkomstbonus. Dit kan extra speelgeld of gratis spins zijn.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip