Hot 4 Cash
3.0/5

Hot 4 Cash


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Hot 4 Cash

Met Hot 4 Cash wordt je meegesleurd naar de dansvloer van de jaren tachtig. Dit prachtig ontworpen NoLimit City slot zit vol met extraatjes dat je via Hot Zones kunt activeren.

De drie features waar je op moet letten zijn de colossal symbols, lucky wheels en de super free spins bonus. Het theoretische uitbetalingspercentage bedraagt 96,05% en de variantie ligt tussen medium en hoog in.

Hoe werkt de Hot 4 Cash slot?

De Hot 4 Cash gokkast heeft vijf rollen en drie rijen, het speelveld van Hot 4 Cash is ingedeeld als volgt 2x, 3x, 3x, 3x, 2x. Inzetten kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 100 euro en er zijn tien winlijnen actief.

De symbolen op de rollen bestaan uit drie verschillende kersen, drie edelstenen en drie zevens en ieder symbool heeft een eigen kleur (rood, blauw of groen).

De zevens betalen het beste uit want en afhankelijk van de kleur kan dat voor een combinatie van vijf een uitbetaling vanaf 20x de inzet met blauwe zevens tot en met 30x de inzet met rode zevens opleveren.

De edelstenen zijn allemaal goed voor een uitbetaling van 15x de inzet als je er vijf van hebt. Symbolen met de laagste waarden is aan de kersen toegekend, hiermee verdien je 10x de inzet.

Wat zijn de Hot zones?

Hot Zones activeren een van de drie bonus features en zijn geplaatst op de bovenkant en onderkant van de rollen 2 en 4 waardoor er dus vier hot zones zijn. De hot zones worden omringd met een soort disco verlichting.

De bonussen die hot zones actief maken zijn als volgt;

Super Free Spins:

De super free spins worden geactiveerd zodra je hetzelfde symbool op alle vier de hot zones hebt (bijvoorbeeld vier rode zevens).

Je krijgt nu zeven gratis draaibeurten en alle hot zones worden omgetoverd tot sticky wilds. Als je opnieuw hot zone symbolen draait of een wild dan worden deze ook sticky wild.

Colossal Spin:

Colossal spins worden actief zodra je vier symbolen van dezelfde soort op de hot zones krijgt (bijvoorbeeld 1 blauwe, 1 groene en 2 rode zevens).

Nu worden de 2e, 3e en 4e rol een megasymbool dat zich over de gehele rol uitspreidt. Je krijgt nu op de 1e en 4e rol een respin toegekend en houd er rekening mee dat colossal spins heen en weer een uitbetaling op leveren.

Lucky Wheels:

Dit is een feature dat actief wordt zodra je in de hot zones symbolen van dezelfde kleur hebt (bijvoorbeeld twee rode zevens, een edelsteen en kers).

Met Lucky Wheels ontvang je direct een cash prijs met de kans om een twee niveau’s op te schroeven. Als je de derde level weet te bereiken kun je een uitbetaling van 1000x de inzet verwachten.

Onze beoordeling van de Hot 4 Cash gokkast

Hot 4 Cash heeft een aantal unieke bonus features dat je bij de andere online gokkasten niet aantreft. Visueel ziet het er allemaal gelikt uit en tijdens het testen van de demo hebben wij langer gespeeld dan normaal omdat dit gewoon een ontzettend leuk slot is om te spelen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip