Hooks Heroes
4.0/5

Hooks Heroes


Home » Hooks Heroes

Een moment geduld want de poppentheater Hooks Heroes gaat zo van start. Dit is een van de mobile Netent slots dat al sinds de zomer te spelen is.Het gaat om Netent’s Hooks Heroes, een slotmachine met een verhaal afkomstig van Peter Pan. Uniek is toch wel de vormgeving dat lijkt op een soort van mechanische bewegende kartonnen achtergrond.

Qua spel betreft het een slotmachine met vijf rollen, drie rijen en twintig lijnen dat direct via een smartphone of tablet te spelen is.

Hooks Heroes is ook voorzien van een Wild in de vorm van kapitein Hook en kan alle andere symbolen vervangen behalve de scatters. Eigenlijk is dit een van de speelautomaten dat is afgestemd op de zomermaanden met een vrolijk achtergrond muziekje.

Symbolen en Theoretische Uitbetalingsperentage

Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96,82% bijzonder goed te noemen.

De grappige piraten zijn de premium symbolen waarmee je vanaf 250x tot 900x de totale inzet kunt winnen.

De kaartsymbolen hebben een lagere waarde waarmee kans maakt op 100x tot 200x de totale inzet.

De Extra Features van Hooks Heroes

Er zijn drie features waarmee je extra credits kunt verdienen, dat zijn de Fairy Feature, Mermaid Feature en Pirate Feature.

Tijdens de Fairy Feature krijg je tijdens free spins 2 willekeurige overlay wilds, dit zijn wildsymbolen die over bestaande symbolen  worden geplaatst.

Heb je de Mermaid Feature te pakken dan kan de winst worden verdubbeld of zelfs verviervoudigd zodra er ook een wild op een van rollen verschijnt.

Met de Pirate Feature gaat het erom dat alle symbolen die je op het scherm ziet voor winnende combinaties kunnen zorgen ondanks dat deze niet op bestaande winlijnen zijn afgestemd.

Zoals je vast gewend bent van Netent slots biedt ook Hooks Heroes de mogelijkheid om free spins te verdienen. Dit kan dankzij de twee verschillende scatters waarmee ook een van de features geactiveerd kan worden.

BesteGokkasten Beoordeling van Hooks Heroes

Hooks Heroes is een goed slot om te spelen. Het thema is leuk uitgewerkt en het uitkeringspercentage is hoog.

Tijdens het testen van dit slot hebben wij wel wat saaie momenten gehad maar dat werd goedgemaakt door de free spins  bonus en de drie features waarmee je extraatjes kunt verdienen.

Als je fan bent van slots met een piraten thema dan is het spelen van slots als Wild Seas en Skulls of Legends aan te bevelen.

Probeer Hooks Heroes zelf uit bij een van de NetEnt Casino’s!

© Copyright 2023 Gokkasten Stip