Holiday Spirits
3.0/5

Holiday Spirits


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Holiday Spirits

Elk jaar zorgen slots ontwikkelaars dat er nieuwe kerst slots te spelen zijn. Vorig jaar november heeft Play ‘N Go Holiday Spirits uitgebracht, een gokkast in klassieke opstelling met een thema gebaseerd op de kerstvertelling A Christmas Carol van Charles Dickens. Opvallend is dat Play ‘N Go ervoor gekozen heeft voor een opstelling van drie rollen, drie rijen en vijf lijnen.

Het zal niet bij iedereen opvallen maar technisch gezien is Holiday Spirits een kloon van de gokkast Chronos Joker. Nu maakt dat niet heel veel uit want het kerstthema is prima ontworpen, compleet met kerstboom en open haard. Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,54% maar let er wel op dat online casino’s zelf een RTP staffel kunnen selecteren. De laagste staffel is 84,25% dus zorg ervoor dat je bij een goksite speelt dat de standaard RTP hanteert.

Gelukkig heeft Holiday Spirits een paar leuke features zoals de klok van Ebenezer. De geesten van voorbije kerstmis, huidige kerstmis en toekomstige kerstmis kunnen mooie prijzen opleveren. Lees snel verder om te ontdekken hoe het allemaal werkt.

Werking van de Holiday Spirits Gokkast

Het speelveld van Holiday Spirits heeft drie rollen, drie rijen met vijf vaste lijnen. Inzetten kan vanaf €0,05 tot maximaal €100 per draai. Het is dus een betaalbare gokkast voor iedereen en dat geeft alvast een goed kerstgevoel. Symbolen met een lage waarde zijn de sneeuwbol, kerststokken, een gevulde schoen en krans. Hiermee pak je vanaf 0,4x tot 1x de inzet als je drie van dezelfde soort draait. Alle symbolen kunnen gestapeld voorkomen zodat je sneller winstcombinaties kunt landen.

Marley en de drie geesten hebben een hogere waarde. Hiermee pak je bij drie stuks een bedrag vanaf 1,4x tot 4x de inzet. Dan rest Ebenezer Scrooge nog en vervangt alle andere symbolen. Drie maal Scrooge is goed voor 16x de inzet. De klok bovenaan zorgt ook voor leuke verrassingen, daarover kun je hieronder meer ontdekken.

Ebenezer’s Clock Multipliers

De klok speelt bij Holiday Spirits een belangrijke rol want die zorg voor multipliers. Dit gebeurt op willekeurige momenten. Het kan dus zomaar voorkomen dat je 5 spins niks pakt en dan opeens ontvang je een vermenigvuldiger. De multipliers zijn x2 tot x10 dus met een beetje geluk pak je drie maal Scrooge en een 10x vermenigvuldiger.

Er is meer want naast de klok zie je een cadeau van Ebenezer. Als dit tegelijkertijd met een multiplier oplicht dan wordt de waarde verdubbeld. Zodoende kun je tijdens het basisspel een maximale multiplier van x20 krijgen.

Win Spins

De Win Spins feature zorgt met Holiday Spirits ervoor dat je respins kunt verdienen. Zodra er twee stacked met dezelfde symbolen tegelijkertijd met Ebenezer’s Clock landen dan wordt één van de drie Win spins geactiveerd. De gestapelde rollen blijven staan en je ontvangt een respin totdat je een winnende combinatie hebt. Het gaat om;

  • Christmas Future: Deze win spins zijn standaard voorzien van een x2 multiplier. Je krijgt net zo lang respins totdat je een winnende combinatie hebt. Elke keer dat je geen winst pakt wordt de vermenigvuldiger verhoogt. Dit kan tot maximaal x10 doorgaan.
  • Win Spins of Christmas Present: Deze respin komt met een x3, x4 of x5 multiplier. Je krijgt een enkele respin dat garant staat voor een winnende combinatie.
  • Christmas Past: Je ontvangt nu een x10 multiplier en je krijgt respins totdat je ene prijs pakt. Elke keer dat er geen winst is wordt de vermenigvuldiger met x2 verlaagt.

Wat is onze beoordeling van Holiday Spirits?

Het is jammer dat Holiday Spirits een remake is van Chronos Joker maar daar merk je vrij weinig van. De extra features zijn leuk en gaan goed samen met het Dickens gevoel. Wij verwachten de komende weken meer nieuwe kerst slot releases. Een prima Megaways variant dat door iSoftBet onlangs is uitgebracht is Scrooge Megaways.

Wat Holiday Spirits betreft kun je met dit spel tot maximaal 1.600x de inzet winnen. Dat is lager dan wij gehoopt hadden! Toch is het de moeite waard om een gokje te wagen op deze gokkast.

Pluspunten
  • Mooi versierde kerst gokkast
  • Win extraatjes met de Ebenezer's Clock en Gifts features
  • Symbolen zijn stacked
  • Leuke Win Spins bonus met de drie geesten van voorbije kerst, huidige kerst en toekomstige kerst
Minpunten
  • De RTP is variabel waardoor goksites zelf kunnen bepalen welke waarde zij hanteren
  • Deze gokkast is een koon van Chronos Joker
© Copyright 2023 Gokkasten Stip