Hold 4 Timer
3.0/5

Hold 4 Timer


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Hold 4 Timer

De Hold 4 Timer gokkast van Stakelogic lijkt op een uitgebreide variant van de Old Timer fruitkast. Zo kun je met dit spel 4 games activeren waardoor het aantal rollen en vaste lijnen toeneemt. Dit spel is natuurlijk gericht op spelers die graag gokkasten van vroeger spelen. Stakelogic heeft behoorlijk wat remakes van speelautomaten uit de jaren negentig, denk bijvoorbeeld aan de Runner 6 Runner en de Super 6 Timer.

Een voordeel van het spelen van oude fruitautomaten is dat er geen ingewikkelde bonusrondes zijn. Dit spel heeft wild symbolen en je kunt de Super Stake feature activeren. Als extraatje zijn er de welbekende dubbele symbolen waardoor je met een beetje geluk twee keer een prijs pakt. Wat ons wel opvalt is dat het jackpot spel ontbreekt.

Het theoretische uitkeringspercentage is 95,01%, de variantie is laag en de maximale winst met een enkele draaibeurt is maar liefst €160.000.

Werking van de Hold 4 Timer Fruitkast

Zodra je de Hold4Timer gaat spelen dan begin je standaard met een enkele game van drie rollen, drie rijen en vijf vaste lijnen. Extra games activeren gaat vrij eenvoudig. Druk op de ‘Select Games‘ knop om het gewenste aantal rollen en lijnen te selecteren. Per game wordt er één rol met vijf lijnen toegevoegd. Waar je wel op moet letten is dat de inzet verdubbeld wordt. Inzetten kan vanaf €0,20 tot €20 met een enkele game tot €80 als je vier games hebt geactiveerd. Als je de Super stake feature gebruikt dan wordt de inzet nog eens verdubbeld waardoor je met maximaal €160 per draai kunt spelen.

hold 4 timer gokkast

Alle uitbetalingen staan op de gokkast vermeld. Winnende combinaties ontstaan als je drie dezelfde symbolen op een winlijn weet te landen. Zo pak je met drie sinaasappels, peren, pruimen en citroenen 8x de inzet. De symbolen met de laagste waarde tellen als dubbele symbolen. Drie frambozen, meloenen, zevens en kronen zijn 16x de inzet waard. De jackpot zakjes die op dubbele symbolen voorkomen 40x de inzet.

Het voordeel is dat symbolen gestapeld vallen waardoor je kans maakt om het complete speelveld met hetzelfde symbool te vullen. Speel je met 8 games en lukt dat bijvoorbeeld met de gouden kronen dan pak je een mooi bedrag.

Gok Optie

Na elke winnende combinatie kun je de gok optie gebruiken. Je speelt dan een kop of munt spel waarmee je de winst kunt verdubbelen. Let hierbij wel op dat je ook de complete winst kunt verspelen. Optioneel kun je de gamble feature ook uitschakelen waarna de winst automatisch wordt gecollecteerd.

super stake feature

Super Stake Feature

Zoals al besproken kost de Super Stake feature 2x de inzet. Hiermee worden er wild symbolen aan de rollen toegevoegd en wordt de automatische Auto Hold feature geactiveerd. Als je een rol gevuld met wilds weet te landen dan wordt de desbetreffende rol automatisch vastgehouden. Ons advies is om met de Super Stake te spelen, desnoods kun je de inzet of het aantal games waarmee je speelt verlagen.

Wat is onze beoordeling van de Hold 4 Timer Gokkast?

De Hold 4 Timer is een prima gokkast om te spelen. Echt vernieuwend is dit spel niet maar de Super Stake feature voegt in ieder geval een unieke optie toe. Speel je liever met hogere inzetten dan is de Up 6 Timer waarschijnlijk een goede keuze.

Dit soort speelautomaten doet menig speler terugdenken aan de jaren 90. Wat dat betreft is Stakelogic een top ontwikkelaar met een behoorlijk aantal spellen gericht op Nederlandse spelers. Speel dit demospel hier gratisch of maak alvast een account aan bij BetCity waar je Hold4Timer binnenkort voor geld kunt spelen.

Pluspunten
  • Prima fruitkast voor liefhebbers van oude gokkasten
  • Voeg wilds en een automatische hold functie toe via de Super Stake optie
  • Maximale winstpotentie van 1.000x de inzet
Minpunten
  • De RTP is beter dan de fysieke fruitkasten maar mag toch iets hoger
© Copyright 2023 Gokkasten Stip