Hitman
3.0/5

Hitman


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Hitman

Altijd al in de schoenen willen stappen van een huurmoordenaar? Speel eens op het video slot Hitman, één van de populaire video slots van Microgaming uit 2007.

Het video slot Hitman is gebaseerd op de film Hitman waarbij Agent 47 door ‘The Organization’ wordt ingehuurd. The Hitman is een video slot met drie rijen, vijf rollen en heeft vijftien winlijnen. Het theoretische uitbetalingspercentage is met 95,81% niet slecht maar ook niet bijzonder goed te noemen. De variantie schommelt tussen laag en medium in.

Inzetten op Microgaming’s Hitman slot kan vanaf 15 eurocent tot maximaal 75 euro per draai afhankelijk met hoeveel winregels je speelt. Je kunt optioneel een enkele lijn activeren maar wij adviseren je om met 15 winregels te gokken.

Hoe Werkt de Hitman Gokkast?

De symbolen bestaan uit afbeeldingen van Agent 47 en allerlei attributen dat je van een echte huurmoordenaar kunt verwachten. De premium symbolen bestaan uit verschillende aanzichten van Agent 47 en een geldkoffer. Het symbool dat de hoogste uitbetaling oplevert is die van Agent 47 met een scherpschuttersgeweer.

Symbolen met een lagere waarde zijn revolvers, een scherpschuttersgeweer, een injectienaald, een dolk en een wurgtouw. Het wildsymbool is herkenbaar als Agent 47 met twee revolvers en vervangt alle andere symbolen (behalve de scatter en bonussymbolen) als dit tot winst leidt. Valt het wild op de rollen 2, 3 of 4 dan kan het wild uitklappen over de gehele rol.

Dan volgt nog de scatter waarmee je de free spins bonus kunt behalen en dat is het 18+ symbool. Je kunt hiermee maximaal 18 free spins verdienen!

Twee speciale bonusrondes

Er zijn twee unieke bonus rondes te spelen, dat zijn de Contract Bonus en de Isignia Bonus. De contract bonus wordt actief zodra je drie symbolen met een laptop weet te draaien en drie insignia symbolen maken de isignia bonus actief.

Het leukste is de contact bonus want hier is het de bedoeling dat je één van de vijf doelwitten weet uit te schakelen. Je krijgt een contract voor één van de volgende doelwitten; Daniel Morris, Mark Purayah II, Sheik Al-Khalifa, Skip Muldoon, Joseph Clarence. Na het selecteren van een doelwit kan je nu een keuze uit verschillende moordwapens.

De isignia bonus is een pick en click spelletje waarmee je ook leuk kunt verdienen.

Speel gratis of waag een gokje met echte geldbedragen door op ‘play for real’ te klikken. Mocht het je lukken om de contract bonus te behalen dan kun je tot maximaal 270.000 munten winnen!

Wat vinden wij van de Hitman Slot?

Dit is nog steeds een van de leukere Microgaming slots en dat komt niet alleen door de bonus features. Het spelletje is thematisch goed uitgewerkt en tijdens de free spins bonus kun je dankzij de vermenigvuldiger mooie geldbedragen verdienen. Speel je liever een moderne variant van een video slot met een vergelijkbaar thema? Probeer dan eens Agent Destiny van Play ‘N Go. Een andere branded slot die we je kunnen aanbevelen is de Rocky gokkast van Playtech.

Wil je voor geld gokken dan adviseren wij je om bij een legaal online casino met een vergunning van de kansspelautoriteit te spelen.

Pluspunten
  • Spannende thema
  • Leuk uitgevoerde contract bonusronde
  • Kans op hoge winsten
Minpunten
  • De RTP is net onder het gemiddelde
  • Het basisspel is behoorlijk saai
© Copyright 2023 Gokkasten Stip