Hell Hot 100
4.0/5

Hell Hot 100


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Hell Hot 100

Hell Hot 100 is een eenvoudige fruit slot van Endorphina. Het thema betreft een zinderende achtergrond met allerlei fruitsymbolen en brandende zevens op de rollen. Op visueel vlak valt er weinig aan te merken en speltechnisch zit dit slot ook goed in elkaar. Als je een liefhebber bent van nieuwe gokkasten met weinig features dan is Hell Hot 100 het uitproberen waard.

Veel extra features heeft Hell Hot 100 niet. Er zijn wildsymbolen die gestapeld kunnen landen en alle uitbetalende symbolen vervangen. Na een winnende combinatie kan je via het Risk Game proberen om de winst te verdubbelen. Doe dit alleen als de openliggende dealer kaart gunstig uitpakt. In tegenstelling tot Golden Ox zijn de uitbetalingen van winnende combinaties best redelijk.

De RTP van Hell Hot 100 is 96,07% en de variantie schatten wij in op medium. De maximale uitbetaling bedraagt 500x de inzet dat theoretisch gezien nog tot 10x kan worden verdubbeld met het kaartspel.

Werking van de Hell Hot 100 Gokkast

Het speelveld van Hell Hot 100 bestaat uit vijf rollen, vier rijen met 100 vaste lijnen. Winnen doe je door drie dezelfde symbolen van links naar rechts op een lijn te landen. Voor geld spelen kan vanaf Є1 tot maximaal Є1.000 per draai. Een gokje wagen met duizend euro per spin is alleen weggelegd voor high rollers die dat soort geldbedragen kunnen missen.

Vijf kersen, citroenen, druiven of meloenen is goed voor een uitbetaling van 1x tot 2x de inzet per lijn. Gevlamde zevens en een brandend wild symbool tellen als premiums en leveren 4x tot 10x de inzet op. De jackpot pak je als je vijf scatters weet te landen want daarmee win je direct 500x de inzet. De symbolen zijn gestapeld waardoor je eenvoudig een deel of zelfs het gehele speelveld met hetzelfde symbool kunt vullen. Als dat lukt dan pak je een gigantisch geldbedrag.

Behalve dat het wild een uitbetaling oplevert is dit symbool gestapeld en kan het andere symbolen vervangen om een winstcombinatie te vormen.

Risk Game Kaartspel

Het Risk Game kaartspel is een vast begrip bij Endorphina slots. Het biedt spelers de kans om de winst te verdubbelen en een groot voordeel is dat je vooraf kunt spieken welke kaart er open is gelegd. De doelstelling is om een hogere kaart te selecteren maar als de kaart van de dealer jou niet aanstaat ben je niet verplicht om deel te nemen.

Wij gaan ervan uit dat je verantwoord speelt want als je verliest verspeel je de winst van de draaibeurt. Je kunt tot maximaal 10 keer achtereenvolgend gokken.

High Rollers

Als je op zoek bent naar een gokkast met een waanzinnig hoge inzetstaffel dan is Hell Hot 10 een vette aanrader. Ook als je met een maximale inzet speelt kun je na een winnende combinatie via het kaartspel de winst proberen te verdubbelen. Er is namelijk geen inzetlimiet.

Speel alleen met geld dat je kunt missen want het is niet de bedoeling dat je geld vergokt waarmee eigenlijk vaste rekeningen betaald moeten worden.

Wat is onze beoordeling van de Hell Hot 100 Slot?

Hell Hot 100 is een eenvoudige fruitkast met een torenhoge maximale inzet. Het gaat voornamelijk om het draaien van winstcombinaties en het verdubbelen van de inzet via het kaartspel. Het stacked wild symbool kan je wel op weg helpen en als je vijf scatters op het scherm krijgt pak je een hele mooie uitbetaling.

Dankzij de stacked symbolen is het vullen van het speelscherm met hetzelde symbool goed mogelijk. Dat bewijs werd tijdens onze testsessie geleverd.

Als je Endorphina gokkasten leuk vindt dan is Joker Stoker ook een aanrader. Hierboven kun je alvast het demospel uitproberen en binnenkort kunnen wij je doorverwijzen naar een legale goksite met het Endorphina spelaanbod.

Pluspunten
  • Uitermate geschikt voor high rollers
  • Je kunt de winst verdubbelen met het gokspel
  • Een stacked wildsymbool
  • Scatters zorgen voor een mooie uitbetaling
Minpunten
  • Behalve het gokspel zijn er geen extra features
© Copyright 2023 Gokkasten Stip