Happy Holidays
4.0/5

Happy Holidays


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Happy Holidays

Inmiddels zijn wij bij bestegokkasten.com wel gewend geraakt aan de nieuwe jaarlijkse Kerstmis slots van Microgaming maar Happy Holidays overtreft de vorige op kerst gebaseerde video slots.

Happy holidays is helemaal op de kerstvakantie afgestemd en dat is te zien en te horen zodra je deze slotmachine gaat spelen. Gelukkig heb je ruimvoldoende tijd om dit spel nog voor de kerst te spelen want Microgaming is er dit keer vroeg bij want pas over een paar weken komen de kerstversieringen weer tevoorschijn.

De kerstman en zijn geschenken komen ook bij de Happy Holidays gokkast voor in de vorm van gratis spins. Het theoretische uitkeringspercentage is met 96,62% bovengemiddeld en de variantie is medium.

De Happy Holidays gokkast spelen

Dit Microgaming spel heeft vijf rollen, drie rijen en er zijn in het basisspel 243 manieren om te winnen. Je maakt kans om 10 spins met 1024 manieren om te winnen te activeren als je 3, 4 of 5 scatters krijgt. De symbolen bestaan uit allerlei dingen die met kerst te maken hebben zoals een kerst sok boven de openhaard, een kalkoen uit de oven, een rit op de winterslee en kerstcadeaus onder de kerstboom. Het Happy Holidays embleem telt als wild en vervangt alle andere symbolen behalve de scatter.

De premium symbolen bestaan uit een opgetuigde kerstboom, 2 kinderen op een slee, de kerstman frosty, cadeautjes en de kerstman zelf. Vijf van dezelfde soort is goed voor een uitbetaling van ongeveer 7x tot 27x de inzet.

Een gevulde sok, een schaal met snoepgoed, het peperkoek huisje en het kalkoen leveren wat minder op. Draai je vijf dezelfde symbolen met een lagere waarde dan pak je ongeveer 1,5x tot 3x de inzet. De paytable kun je rechtsboven openen en hier kun je alle uitbetalingen van winnende combinaties zien. Rechtsonder kun je via opties verschillende spelinstellingen wijzigen en zeker voor spelers die het liefst versnelde rondes spelen kun je hier de quick spin functie activeren.

Frosty Feature

Zomaar uit het niets kan de Frosty Feature geactiveerd worden en dan worden de rollen bevroren en heb je maar een enkele kerstbal scatter nodig voor 10 free spins met 1024 winkansen.

Tijdens de Frosty Feature zorgen de premium symbolen voor extra cash prijzen.

De Free Spins Bonus

Zodra je drie kerstballen op de rollen weet te landen ontvang je 10 gratis spins. Tijdens de Frosty feature heb je genoeg aan één kerstbal. Er komt nu een vierde rij bij waardoor het speelveld iets groter wordt en het aantal manieren om te winnen stijgt naar 1024.

De sneeuwpop met een gouden omlijsting kan nu veranderen in een van de premium symbolen zodat je meer kans maakt op winst.

Wat vinden wij van de Happy Holidays Gokkast?

Wat het uitbetalingspercentage en het spelverloop betreft is dit een slot om te spelen. Vooral in de winterse maanden of tijdens de kerstdagen kun je optimaal genieten van Happy Holidays.

Speel je liever een kerst slot met een hogere variantie en een forse maximale uitbetaling? Probeer dan eens NetEnt’s Secrets of Christmas gokkast waarmee je maximaal 356.250 munten kunt winnen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip