Happy Birds
3.0/5

Happy Birds


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Happy Birds

Veel online pret beleven kan door het video slot Happy Birds te spelen van iSoftBet. De vrolijke vogels hoor je tjilpen op de achtergrond en met 243 manieren om te winnen is het niet nodig om winlijnen te selecteren.

We kennen iSoftbet ondertussen van slots als Neon Reels en Alice Adventure. Nu is het thema dus vrolijke vogeltjes waarmee je een maximale winst van 125.000 euro kunt behalen.

Het theoretische uitkeringspercentage is 95,64% en de variantie schatten wij op laag to medium.

Hoe werkt de Happy Birds Gokkast?

Dit spel heeft vijf rollen, drie rijen en een inzetstaffel vanaf €0,25 tot maximaal €125 per spin. Selecteer een geschikte inzetstaffel dat bij jouw budget hoort en spelen maar. Je kunt de hoogte van de inzetstaffels wel wijzigen door rechtsonder een muntwaarde te selecteren. De winnende combinaties van 243 manieren om te winnen gelden uitsluitend van links naar rechts. Het voordeel van dit spelmechanisme is dat alle aangrenzende symbolen meetellen met de winstcombinatie.

Het wildsymbool van Happy Birds vervangt alle symbolen behalve het bonussymbool en de magische hoepel symbolen. Dit wild komt tijdens de free spins bonus vaker voor.

De premium symbolen zijn verschillende vogelsoorten waarvan de papegaai het meeste waard is. Een lagere waarde is toegekend aan de kaartsymbolen.

Extra Features

Zoals je waarschijnlijk al vermoedt zit Happy Birds vol met leuke verrassingen waardoor de winst behoorlijk kan oplopen.

Click me Bonus

Zo activeren drie of meer bonussymbolen het bonusspel waar je de kans krijgt om ballonnen uit de lucht te knallen en de ballonnen zijn voorzien van vermenigvuldigers en munten!

Gratis Spins

Dan is er nog een magische hoepel waar de vogels doorheen vliegen, zodra er twee magische hoepels (op de tweede en vierde rol) verschijnen kun je een random aantal free spins winnen. Tijdens de bonusronde worden er op willekeurige momenten extra wilds toegevoegd.

Wat vinden wij van Happy Birds?

Happy Birds is een hartstikke leuk en vrolijk spel om te spelen. Het uitbetalingspercentage zit wel onder het gemiddelde. een voordeel is dat de gratis spins bonus regelmatig voorkomt. Als je op zoek bent naar slots die een vette uitbetaling opleveren dan kun je Happy Birds gerust overslaan. Wil je gewoon een leuk slot spelen waarmee je niet al te snel je speelbudget erdoorheen jaagt dan is Happy Birds een aanrader.

Mocht je liever één van de 3D slots van iSoftBet spelen probeer dan eens het met neon verlichte spel Neon Reels. Wij wensen je alvast veel succes met Happy Birds.

Pluspunten
  • Gratis spins
  • Pick & Click bonusspel
  • Vrolijk slot om te spelen
Minpunten
  • RTP onder het gemiddelde
  • De free spins bonus levert niet zoveel op
© Copyright 2023 Gokkasten Stip