Halloween Fortune
3.0/5

Halloween Fortune


Home » Halloween Fortune

De zomer is voorbij want vanaf 23 september is de astronomische herfst van start gegaan en hoewel Halloween nog even duurt hebben wij alvast een leuke video gokkast met een Halloween thema aan GokkastenStip.nl toegevoegd. Soms is het hit-or-miss met Playtech slots maar Halloween Fortune is gelukkig een prima spel om te spelen.

Het thema betreft drie heksen die een magisch brouwsel aan het bekokstoven zijn. Het is een perfect slot om rond Halloween te spelen want het theoretische uitbetalingspercentage is met 97.06% uitstekend.

Hoe werkt de Halloween Fortune Video Slot?

Het speelveld van Halloween Fortune heeft twintig lijnen en een lijninzet van één eurocent tot maximaal één euro per winlijn. Het aantal lijnen is variabel waardoor je met een maximale inzet van 20 euro speelt als je alle lijnen activeert.

De premium symbolen bestaan uit drie heksen die bij vijf van dezelfde soort goed zijn voor een bedrag van 400 tot 1.000 munten. Een pendulum, magisch brouwsel, doodshoofd en de zwarte kraai en zwarte kat leveren bij vijf stuks 100 tot 300 munten op.

De scatters zorgen bij dit spel alleen voor een vrij lage geldprijs. Het wild symbool vervangt alle symbolen behalve de scatter en het bonussymbool en vijf wilds is goed voor een maximaal bedrag van 10.000 munten.

De free spins bonus

Halloween Fortune heeft een aantal bijzondere symbolen waaronder een speciale witches brew bonussymbool waarmee de speciale bonusronde van start gaat. Je hebt twee ketels nodig op de 1e en 5e rol waarna je een van de drie heksen moet selecteren.

Tijdens de bonusronde is het aan jouw een heks te selecteren waarna je één van de zes brouwsels kunt aanwijzen. Je kunt met de bonusronde tot twintig gratis draaibeurten winnen met een x10 vermenigvuldiger. Extra spins verdienen tijdens het bonusspel kan door een ketel op de 1e of 5e rol te landen.

Wat vinden wij van de Halloween Fortune Slot?

Playtech heeft het Halloween thema bijzonder leuk uitgevoerd en heeft met Halloween Fortune een spannende video slot neergezet. Wilds tijdens het basisspel kunnen voor leuke verrassingen zorgen maar de bonusronde behalen is waar het eigenlijk om gaat.

Je kunt Halloween Fortune hier onbeperkt gratis spelen of maak een account aan bij Bet365 Casino en speel voor echte geldprijzen. Speel je liever een slot met een iets griezeliger thema dan kun je NetEnt’s Halloween Jack gokkast eens proberen

© Copyright 2023 Gokkasten Stip