Hainan Ice
4.0/5

Hainan Ice


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Hainan Ice

Hainan Ice is een van de nieuwe video slots van Playtech dat perfect te spelen is tijdens de warme zomermaanden. Het thema speelt zich af in Chinese toeristische trekpleister Hainan en je neemt plaats achter een cocktail bar in de Chinese toeristische trekpleister Hainan dat gevuld is met tropische vruchten in ijsblokken.

De nieuwe gokkasten van Playtech worden steeds beter! Zowel het thema met zon strand en zee als het spelverloop van Hainan Ice is perfect uitgevoerd.

Als doelstelling dien je tijdens het basisspel vruchten op te sparen zodat je allerlei extra features kunt ontgrendelen.

Het kan daarom lonend zijn om lekker de tijd te nemen en desnoods met een iets lagere inzet te spelen dan je doorgaans gewend bent. Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96,40% prima en de variantie is medium.

Hoe werkt de Hainan Ice Gokkast?

Hainan Ice heeft een reguliere opzet van vijf rollen, drie rijen met 25 vaste lijnen. Voor geld spelen kan al vanaf 25 eurocent tot maar liefst 500 euro per draai waardoor dit spel ook goed te doen is voor de befaamde high rollers.

De ijsblokjes tuimelen naar beneden en symbolen die winstcombinaties vormen verdwijnen om plaats te maken voor nieuwe waardoor er kettingreacties aan winnende combinaties kunnen ontstaan.

Bovendien is er een vermenigvuldiger dat van 1x tot 10x oploopt na elke winstcombinatie dat je weet te landen. De premium symbolen zijn tropische vruchten waarmee je bij vijf van dezelfde vruchten een bedrag van 3x tot 8x de inzet wint.

Symbolen van speelkaarten keren minder uit, hiermee win je bij vijf stuks 0,8x tot 1,2x de inzet.

Er is een regulier wild dat alle andere symbolen vervangt en vijf wilds is goed voor 200x de inzet.

Een lychee wild is alleen tijdens de Lychee Wild Feature actief en levert maximaal 200x de inzet op.

Hoe kun je Extra Features activeren?

Zowel vruchten als wilds kunnen als een blok van 2×2 groot vallen en als je een winnende combinatie draait met een Mega block dan vul je een van de spaarmeters op.

Zodra een spaarmeter drie volle vakjes heeft wordt de daarbij behorende feature geactiveerd.

De features zijn als volgt;

  • Peach Wild Feature: je krijgt nu een stacked wild
  • Orange Feature: zodra je drie sinaasappels hebt verzameld worden de vermenigvuldiger na winstcombinaties verdubbeld
  • Starfruit Feature: je ontgrendeld nu 243 manieren om te winnen
  • Grape Feature: de kaartsymbolen verdwijnen waardoor alleen vruchten en wilds overblijven
  • Lychee wild Feature: alle lychee symbolen worden nu wilds

Voor elke spin met een desbetreffende feature verdwijnt een van de opgespaarde vruchten en als er geen vruchten meer over zijn is de feature voorbij.

Let op! Als je de inzet veranderd dan worden de spaarmeters gereset. Ons advies is om alleen de inzet te verhogen of te verlagen als je geen of weinig vruchten hebt opgespaard.

Wat vinden wij van de Hainan Ice Gokkast?

Dit is een heerlijke gokkast om tijdens de warme zomermaanden te spelen. Na de power zones van de Stallion Strike gokkast weet Playtech ons weer te verblijden door opnieuw een slot met verfrissende features te produceren.

Het is wel belangrijk om de tijd te nemen met dit spel want het kan even duren totdat je een van de features hebt geactiveerd. Het is ook belangrijk dat je niet continue de inzetstaffel verschuift want dan verdwijnen alle opgespaarde vruchten.

Je kunt Hainan Ice hier gratis uitproberen of maak een account aan bij een legaal online casino als je direct voor geld wilt gokken.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip