Hades Gigablox
4.0/5

Hades Gigablox


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Hades Gigablox

Hades Gigablox is een waanzinnige nieuwe online gokkast van Yggdrasil Gaming met het Gigablox mechanisme. Het thema is gebaseerd op de Griekse mythologie waarbij Hades, de god van de onderwereld de hoofdrol speelt.

Dankzij het Gigablox mechanisme is elke draai een verrassing want de grootte van de symbolen is elke keer anders. Als je een gokje op Lucky Neko Gigablox hebt gewaagd dan ben je dit systeem al gewend.

Op visueel vlak is het genieten geblazen want Yggdrasil heeft alles uit de kast gehaald om er een top slot van te maken. Hades Gigablox is waarschijnlijk de beste gokkast van 2020 of behoort in ieder geval tot de top drie.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,00% en de variantie is medium.

Hoe werkt de Hades Gigablox Gokkast?

Het speelveld van Hades Gigablox is geplaatst in de onderwereld en bestaat uit een 6×6 raster met 50 vaste lijnen waarbij Hades aan de rechterkant van het speelveld staat.

Voor geld spelen kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 100 euro per draai maar je zult even moeten wachten want de officiële release datum is pas 22 oktober 2020.

Winstcombinaties ontstaan zodra je drie dezelfde symbolen op een lijn weet te draaien.

De premium symbolen bestaan uit vier monsters van de onderwereld en leveren bij zes van dezelfde soort een uitbetaling op van 4x tot 8x de inzet op.

Zoals gebruikelijk hebben de kaartsymbolen harten, schoppen, ruiten en klaveren een lagere waarde, hiermee verdien je 2x de inzet bij zes stuks.

Dankzij het Hades Gigablox mechanisme kunnen symbolen in regulier formaat of in 2×2 tot maximaal 6×6 formaat vallen, elke draaibeurt is anders en dat maakt dit spel juist ontzettend spannend.

Hades Wild Hunt

Met een beetje geluk besluit Hades om een gevecht aan te gaan met een van de monsters, zodra hij een monster verslaat wordt het monstersymbool getransformeerd naar een wild symbool.

De wild symbolen vertegenwoordigen de monsters maar dan met een gouden omlijsting. Wilds vervangen alle andere symbolen maar komen dus alleen voor tijdens de Hades Gigablox Wild Hunt feature.

Het formaat van de wilds kan in ieder formaat voorkomen tot een blok van maximaal 6×6.

Dit is een prachtig geanimeerde feature waarbij Hades daadwerkelijk in het speelveld springt om het gevecht aan te gaan.

De gratis spins bonus

Het monster Kerberos (een hond met drie koppen) telt als scatter en je hebt er vijf van nodig om aan de free spins bonus te beginnen.

Als je een scatter in Gigablox formaat hebt dan telt een 2×2 scatter als vier reguliere scatters en met een 6×6 Gigablox pak je 12 scatters.

Tijdens de bonusronde is de Hades Wild Hunt met elke spin actief en na een x-aantal succesvolle Wild Hunts ontvang je ook nog een multiplier.

De staffels aan multipliers is als volgt;

  • 10 succesvolle Wild Hunts: x2 multiplier
  • 15 succesvolle Wild Hunts: x3 multiplier
  • 20 succesvolle Wild Hunts: x5 multiplier
  • 25 succesvolle Wild Hunts: x10 multiplier

De Wild Hunts verzamelen kan rap gaan want hier telt een Hades Gigablox van 2×2 voor vier punten en een 6×6 voor 12 punten.

Zodra je een multiplierlevel bereikt ontvang je ook nog eens 2 extra spins.

Meer spins verdienen kan door scatters te landen want met elke scatter dat je tijdens de bonus weet te draaien ontvang je een extra spin.

Wat is onze beoordeling van de Hades Gigablox Gokkast?

Wat het visueel ontwerp en geluid betreft kan het haast niet beter. Wat game play betreft zul je jezelf tijdens het basisspel niet snel vervelen want elke draai is anders en als je dan de Wild Hunt feature weet te activeren wordt het echt spannend.

De bonusronde bereiken kan even duren maar dan is het ook echt lonend.

Het is waarschijnlijk een van de top gokkasten van 2020, wij hebben in elk geval in tijden niet zo genoten als met Hades Gigablox.

Met dit spel laat Yggdrasil Gaming overduidelijk zien dat zij tot de top slotontwikkelaars behoren.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip