Greedy Fox
4.0/5

Greedy Fox


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Greedy Fox

De lokale boerderij kan soms last hebben van een vossenplaag en daar heeft Stakelogic een leuk thema van weten te maken. Greedy Fox is een nieuwe slot release dat je vanaf 20 april 2023 kunt spelen bij legale casino’s als Bet365 en BetCity.

De sluwe vos speelt een hoofdrol bij deze pittoreske gokkast. Uitklappende wilds en een gratis spins bonusspel zijn enkele features waar je naar uit kan kijken. Als je net dat beetje meer wilt kan je ook nog de Super Stake feature activeren.

De RTP is met 96,01% net boven het gemiddelde. De volatiliteit is hoog en de maximale winst dat een enkele draai kan opleveren is 20.000x de inzet.

Greedy Fox specificaties

SoftwareStakelogic
Release Datum20/04/2023
RTP96,1%
VariantieHoog
Winlijnen20
Rollen5
Rijen4
Minimale inzet€0,20
Maximale inzet€20
Maximale winst20.000x de inzet

Hoe werkt dit spel nu eigenlijk?

De rollen zijn gezet op de schuur van een boerderij. Zowel de dieren als het speelveld hebben een vrolijke uitstraling. Er zijn vijf rollen, vier rijen met twintig vaste lijnen. Voor geld gokken kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 20 euro per draai.

Winnen doe je door minstens drie dezelfde symbolen van links naar rechts op een vaste lijn te landen. Speelkaarten zorgen voor 2,5x tot 5x de inzet voor vijf stuks. De dieren kunnen een bedrag van 10x tot 50x de inzet opleveren als je vijf dezelfde dieren weet te landen.

Optioneel kan je de Super Stake feature activeren. Hiermee vergroot je de kans op het behalen van de gratis spins bonus. Let tijdens het spelen vooral op de Egg Scatters want hiermee kun je of een geldprijs winnen of het bonusspel bereiken.

Wild Greedy Fox

Het Greedy Fox symbool telt als wild en klapt ui om een gehele rol in beslag te nemen. Bovendien verzamelt dit wild ook alle egg scatters in zicht om vervolgens het bedrag uit te betalen. Egg scatters zijn dus voorzien van een geldbedrag.

Het Bonusspel

Zodra je vijf egg scatters draait ontvang je tien gratis spins. Er is nu ook een globale win multiplier dat standaard met x1 van start gaat. Er zijn nu twee extra symbolen waar je op moet letten. Het gaat om het:

  • Bonus Win symbool: Het bonus win symbool vertegenwoordigd de waarde van het bedrag van alle eieren waarmee je aan het bonusspel bent begonnen. Stel je hebt vijf eieren met een gezamenlijk bedrag van 100 euro dan levert elk bonus win symbool 100 euro op.
  • Multiplier Egg Scatter: Dit is een ei symbool met een vermenigvuldiger. Hiermee wordt de globale multiplier elke keer met x1 verhoogt.

Het Greedy Fox symbool heeft precies dezelfde werking als tijdens het basisspel. Dit symbool klapt dus uit en verzamelt alle eieren die van een geldbedrag zijn voorzien. Helaas kun je tijdens dit bonusspel geen extra bonus spins verdienen. Wil je de bonusronde sneller bereiken? Dan kan je de Super Stake feature inschakelen. Let er wel op dat je dan met een dubbele inzet speelt!

Wat vinden wij van de Greedy Fox Slot?

Speel je graag slots met een gezellig thema en een gemoedelijke sfeer, dan is Greedy Fox een aanrader. De extra features zorgen voor de nodige spannende momenten. Het wildsymbool valt regelmatig en via de Super Stake kun je sneller de free spins bonus bereiken.

Tijdens onze testsessie hebben wij verschillende keren het bonusspel bereikt. Bovendien heeft de sluwe vos ook een paar keer mooie geldbedragen opgeleverd. Het beeld en geluid is prima en de maximale winst van 20.000x de inzet is ook niet verkeerd.

Als je op zoek bent naar een gokkast om een paar uurtjes van jouw vrije tijd aan te besteden dan kunnen wij je Greedy Fox van harte aanbevelen.

Pluspunten
  • Uitklappende wild met een extra functie
  • Gratis spins bonusspel met oplopende multiplier
  • Bonus win symbool tijdens free spins
Minpunten
  • Wij hebben geen minpunten kunnen ontdekken
© Copyright 2023 Gokkasten Stip