Great Rhino Megaways
4.0/5

Great Rhino Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Great Rhino Megaways

Pragmatic Play heeft onlangs ook een licentie bemachtigd van Big Time Gaming waardoor zij Megaways slots kunnen produceren. Great Rhino Megaways is dus het eerste megaways gokkast met maar liefst 200.704 manieren om te winnen!

De titel van dit spel moet je niet verwarren met Raging Rhino Megaways van WMS want dit is de opvolger van Pragmatic Play’s Great Rhino slot waarvan de review binnenkort volgt.

Ons inziens is het eerste megaways project van Pragmatic Play geslaagd, zowel wat de vormgeving als vloeiend spelverloop betreft is dit een goed spel. Ze hebben het qua features wel op veilig gespeeld maar dat is logisch aangezien dit een megaways primeur is.

Het thema is gebaseerd op de Afrikaanse steppe met symbolen van dieren dat je daar tegenkomt gezet op een achtergrond van de savanne.

Het theoretische uitbetalingspercentage is een respectabele 96,58% en de variantie is lekker hoog.

Hoe werkt de Great Rhino Megaways Gokkast?

Het speelveld kent de reguliere opstelling zoals je van megaways slots gewend bent, er zijn zes rollen met elk twee tot zeven symbolen en er is een top rol met vier symbolen. Symbolen van winnende combinaties verdwijnen en maken plaats voor nieuwe symbolen waardoor er cascades aan win combinaties kunnen ontstaan.

Voor geld gokken kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 100 euro per draai maar je kan de inzet iets verhogen als je met de ‘Bet’ feature speelt waarmee je de kans op de gratis spins bonus verdubbeld.

Het wild symbool is de grote neushoorn dat alle andere symbolen vervangt behalve de scatter, dit symbool komt alleen voor op de de rollen 2, 3, 4 en 5.

De dieren die op de savanne huishouden zijn de premium symbolen zoals de flamingo, hyena, krokodil, gorilla en de jachtluipaard (hoogste waarde) waarmee je een uitbetaling vanaf 1.5x tot 50x de inzet kunt pakken als je zes dezelfde weet te landen.

Een lagere waarde is toegekend aan de kaartsymbolen A, K, Q, J en 10 waarmee je 1x tot 1,5x de inzet wint bij zes stuks.

De free spins bonus

Het gouden muntstuk met de afbeelding van een neushoorn erop is de scatter en je hebt er minstens vier van nodig om de bonus te ontgrendelen. Voor elke extra scatter da je draait ontvang je vier extra spins.

Heb je eenmaal de gratis spins bonus bereikt dan krijg je de keuze uit vier opties voorgeschoteld, de opties zijn als volgt;

  • 15 free spins met een 1x multiplier
  • 10 free spins met een 5x multiplier
  • 5 free spins met een 10x multiplier
  • mystery choice: de optie wordt middels RNG bepaald

 Ons advies is om de gulden middenweg te kiezen en voor 10 gratis spins met een 5x vermenigvuldiger te spelen maar de keuze is geheel aan jouw. Tijdens de bonus is er een ongelimiteerde multiplier aanwezig dat na elke winnende cascade met 1x oploopt.

Wat vinden wij van de Great Rhino Megaways Slot?

Pragmatic Play speelt het op veilig met hun eerste release van een Megaways slot maar erg is dat niet. Op visueel vlak ziet dit spel er adembenemend mooi uit en na elke winnende cascade zul je de dieren zien bewegen voordat zij door nieuwe symbolen worden vervangen.

Het aantal megaways is met 200.704 ook behoorlijk maar kan niet tippen aan Blueprint Gaming’s Gorilla Gold Megaways slot.

Great Rhino Megaways is vanaf 30 april te spelen bij de door ons aanbevolen online casino’s maar je kunt op GokkastenStip.nl alvast lekker gratis genieten van de slot demo.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip