Gorilla Kingdom
4.0/5

Gorilla Kingdom


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Gorilla Kingdom

NetEnt is dit jaar met een comeback bezig en vanaf vandaag kun je weer van de nieuwe NetEnt slot Gorilla Kingdom genieten. De frequentie waarmee NetEnt nieuwe gokkasten uitbrengt lijkt te zien opgeschroefd maar wij vragen ons af of dat niet ten koste van de kwaliteit is.

Gorilla Kingdom ziet er op visueel vlak fantastisch uit maar dat zijn we inmiddels wel gewend van NetEnt. Wat het spelverloop betreft is Gorilla Kingdom niet zo spannend maar het wordt een stuk leuker zodra je de free spins bonus bereikt waar je maskers kunt opsparen om de bonus op te waarderen.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,03% en de variantie schommelt tussen medium en hoog in.

Hoe werkt Gorilla Kingdom?

Het speelveld van Gorilla Kingdom bestaat uit vijf rolen, drie rijen met een 1024 ways to win mechanisme.

Voor geld spelen kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 350 euro per draai waardoor dit spel geschikt is voor spelers met een klein of groot budget.

De symbolen vertegenwoordigen verschillende dieren uit de jungle waaronder de Gorilla de hoofdrol speelt. Een winnende combinatie met vijf gorilla’s levert dan ook een uitbetaling van 4x de inzet op.

De jachtluipaard en neushoornvogel zijn goed voor een prijs van 3x de inzet zodra je vijf stuks van dezelfde soort weet te landen.

Het schubdier en  de okapi leveren iets minder op, vijf dezelfde zorgt voor 2,5x de inzet.

Een lagere waarde is toegekend voor de kaartsymbolen A, K, Q, J en 10 waarmee je 1x tot 1,5x de inzet pakt.

Free spins met een spaarsysteem

Met Gorilla Kingdom draait het voornamelijk om het behalen van de free spins bonus want hier kun je maskers opsparen en extra spins verdienen.

Om de gratis spins bonus te bereiken heb je 3, 4 of 5 diamant scatters nodig, dit symbool licht op en ziet er prachtig uit zodat je het niet kunt missen.

De staffel aan free spins is als volgt;

  • 3 scatters: 10 spins
  • 4 scatters: 15 spins
  • 5 scatters: 20 spins

Tijdens het spel kun je nog meer spins verdienen en dat gebeurt al met slechts 2 scatters waarmee je drie spins pakt, 3 scatters is goed voor 10 spins, vier scatters is goed voor 15 spins en vijf scatters zorgt voor 20 extra spins.

Je kunt via de diersymbolen opwaarderen door maskers op te sparen waarmee de andere jungle dieren een gorilla worden.

Voor elke zes maskers dat je weet op te sparen ontgrendel je 2 extra gratis spins en ontvang je een upgrade.

Dit is een goed opgezet bonusspel waarbij de winstpotentie hoog is zodat je flinke geldbedragen bij elkaar kunt sprokkelen.

Wat vinden wij van de Gorilla Kingdom Slot?

Tijdens het spelen van Gorilla Kingdom is het ons regelmatig gelukt om in het basisspel mooie winnende combinaties te draaien maar het duurde verrekte lang om de free spins bonus te bereiken.

Zodra je de bonus bereikt is de kans groot dat je een flink geldbedrag wint. Je kunt met het bonusspel maximaal 4.096x de inzet pakken!

Speel je liever een gokkast met een hogere maximale uitbetaling dan kunnen wij de King Kong Fury Gokkast van NextGen Gaming aanbevelen.

Het thema is bijzonder goed uitgevoerd en ziet er tip top uit. Probeer Gorilla Kingdom anders hier via het gratis demospel of gok voor geld bij een door de kansspelautoriteit gelicenseerde goksite.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip