Gonzo’s Quest Megaways
4.0/5

Gonzo’s Quest Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Gonzo’s Quest Megaways

Eindelijk is het zover! Red Tiger Gaming heeft in opdracht van NetEnt Gonzo’s Quest Megaways gelanceerd en wij hebben hele hoge verwachtingen van dit slot. Deze Megaways variant is de opvolger van de welbekende Gonzo’s Quest gokkast waar spelers al jarenlang dol op zijn.

Het was 2010 toen NetEnt Gonzo’s Quest uitbracht waarbij het Avalanche mechanisme werd geïntroduceerd. Inmiddels zijn we tien jaar verder en kunnen we lekker gaan genieten hoe Gonzo, de ontdekkingsreiziger, een Megaways avontuur gaat beleven.

Gonzo is dus terug, en ditmaal kun je dankzij het Megaways mechanisme extra grote prijzen pakken. Behalve dat dit spel een grafische update heeft gehad zijn er ook een aantal unieke features toegevoegd waaronder de Sticky Wilds.

Red Tiger Gaming slaat soms de plank mis maar met het produceren van Megaways gokkasten van bestaande NetEnt slots lijken zij alles uit de kast te halen. Dat hebben zij laten zien met Piggy Riches Megaways en nu dus met Gonzo’s Quest Megaways.

Wij vermoeden dat Gonzo’s Quest Megaways dan ook tot een van de meeste gespeelde slots van 2020 gaat behoren.

Het theoretische uitbetalingspercentage is een respectabele 96% en de variantie is lekker hoog. Wil je meer weten over dit spel? Lees dan snel verder.

Hoe werkt de Gonzo’s Quest Megaways Gokkast?

Zoals je zou verwachten is het speelveld van Gonzo’s Quest Megaways compleet aangepast. Er zijn geen winlijnen maarje kunt wel op maximaal 117.649 manieren een winstcombinatie draaien. Dit spel is voorzien van een reguliere Megaways opzet met zes rollen en tot maximaal zeven symbolen per rij.

Symbolen van winnende combinaties verdwijnen dankzij het Avalanche mechanisme en maken automatisch plaats voor nieuwe. De premium symbolen bestaan uit vijf Azteekse maskers waarmee je vanaf 1x tot maximaal 5x de inzet kunt winnen zodra je zes van dezelfde soort draait.

Vier overige stenen hebben een lagere waarde, hiermee pak je 0,5x tot 0,8x de inzet als je er zes van weet te landen. Tijdens het basisspel krijg je na elke winstcombinatie een multiplier dat tot maximaal x5 kan oplopen terwijl je tijdens de bonusronde kunt profiteren vaan een tot x15 multiplier.

Terwijl je speelt staat Gonzo je net als bij het originele spel toe te juichen.

Leuke Extra features

Een groot verschil met de vorige versie is dat er nu ‘Unbreakable Wilds‘ zijn toegevoegd waardoor de wildsymbolen nu op de rollen blijven plakken totdat je geen winstcombinaties meer weet te vormen.

Behalve van Sticky Wilds wordt er ook op willekeurige momenten een Earthquake Feature geactiveerd. Zodra de Earhtquake Feature actief is worden alle symbolen met een lage waarde voor één draaibeurt uit het spel verwijderd.

Zodoende is de kans groot dat je dan een hoge prijs weet te spinnen.

De Free Spins Bonus

Het kan soms lang duren totdat je de free spins bonus weet te ontgrendelen maar wees gerust want dan heb je ook wat.

Je hebt drie gouden maskers nodig waarmee je negen gratis spins ontvangt. Voor elke extra scatter ontvang je 3 extra spins waardoor je maximaal 18 free spins kunt verdienen.

De multipliers die aan de Free Falls zijn gekoppeld worden nu verdrievoudigd zodat je een maximale multiplier van x15 kunt ontgrendelen.

Draai je tijdens de bonus opnieuw drie of meer gouden maskers, dan kun je extra spins verdienen.

Als je een beetje geluk hebt pak je tijdens de bonusronde ook nog de Earthquake feature mee en dat wordt het winnen van een hoge prijs wel heel eenvoudig.

Wat vinden wij van Gonzo’s Quest Megaways?

Gonzo’s Quest Megaways is een prima release van Red Tiger Gaming dat ongetwijfeld ontzettend vaak gespeeld zal worden. Je tot maximaal 20.000x de inzet winnen en als je dan met 20 euro per spin speelt kun je zomaar 400.000 euro binnenslepen.

Behalve leuk verdienen aan de bonusronde kun je tijdens het basisspel ook mooie prijzen winnen. Wij adviseren spelers om met kleine inzetten te beginnen want de bonusronde laat soms lang op zicht wachten.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip