Golden Tour
3.0/5

Golden Tour


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Golden Tour

Als u een liefhebber bent van de golfsport dan zult u vast graag een gokje wagen op het Playtech videoslot Golden Tour. Dit casino slot is volledig gebaseerd op golf en de symbolen op de rollen bestaan dan o.a uit golf clubs, een golfkar, golf schoenen en allerlei andere objecten die met de golfsport te maken hebben.

Dit slot zal niet elke type speler aanspreken maar als graag golf kijkt dan is dit spel een vette aanrader. Veel extra features heeft dit spel niet, je moet het dus vooral hebben van de free spins bonus.

Het uitbetalingspercentage is met 97,71% bijzonder goed en de variantie is medium. Speel Golden Tour hier gratis of maak een account aan bij één van de legale kansspelaanbieders met Playtech spellen.

Spelverloop Golden Tour

Golden Tour is een video slot met vijf rollen en vijf winstlijnen. Er kan maximaal met vijf euro per winstlijn worden gespeeld, dus een totaalbedrag van 25 euro per spin is maximaal haalbaar.

Dit spel maakt gebruik van het  ‘Win Both Ways’ mechanisme waardoor winnende combinaties heen en weer tellen.

De symbolen hebben (behalve de scatters) vrijwel allemaal met de golfsport te maken. Golfballen hebben de hoogste waarde en vijf gouden golfballen levert zelfs een uitbetaling van 2.000x de inzet op. Dat is dan ook gelijk de maximale uitbetaling dat je kunt verwachten bij dit slot.

golden tour slot

De free spins bonusronde

Het vis, otter en eend symbool dienen als scatter symbolen bij Golden Tour en daarmee kunt u dus gratis spins verdienen. Voordat het bonusspel van start gaat zul je eerst een golfclub moeten selecteren. De golfer probeert een hole-in-one te slaan waarna je een x-aantal keer de inzet als uitbetaling pakt. Wanneer je dit spel voor geld gaat spelen kunt u ook nog meedoen met het dollar ball spel.

Het dollar ball spel is te vergelijken met de lotto waarbij u extra kans maakt op een prijs. Let op dit extra bonusspel is niet overal speelbaar.

Wat vinden wij van de Golden Tour Gokkast?

Na een aantal honderd draaibeurten te hebben gespeeld is dit slot ons goed bevallen. Het thema spreekt niet iedereen aan maar het uitbetalingspercentage is ontzettend hoog en dat maakt het spelen van dit spel voor geld de moeite waard.

De bonusronde is een saaie bedoening maar als je een liefhebber bent van de golfsport zal je het wel kunnen waarderen. Andere slots met een sportthema dat je kunt uitproberen zijn Cricket Star van Microgaming en Let’s get ready to Rumble van Relax Gaming.

Pluspunten
  • Een ideale gokkast voor liefhebbers van golf
  • Lekker hoge RTP
  • Win tot 2.000x de inzet
Minpunten
  • Het ontbreekt in de basis aan extra features
  • De bonusronde is behoorlijk saai
© Copyright 2023 Gokkasten Stip