Golden Ticket 2
4.0/5

Golden Ticket 2


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Golden Ticket 2

Golden Ticket 2 is het vervolg van Golden Ticket, een gokkast dat door Play ‘N Go in 2014 werd uitgebracht. Golden Ticket 2 is voorzien van het Cluster Pays mechanisme en het thema gaat wederom over het circus. Op visueel vlak heeft Play ‘N Go flinke verbeteringen aangebracht waardoor we dit spel ook onder het kopje 3D slots plaatsen.

Wat het mechanisme betreft is Golden Ticket 2 een kloon van Troll Hunters 2 maar dat mag de pret niet drukken want je kunt de wild meter vullen om extra features te ontgrendelen en je hebt de keuze uit drie free spins bonussen.

Wat de maximale uitbetaling betreft is dat nu 5.000x de inzet in plaats van 1.000x de inzet. Het uitkeringspercentage is met 96,5% bovengemiddeld en de variantie is hoog.

De Golden Ticket 2 Gokkast in de Basis

Het speelveld van Golden Ticket 2 bestaat uit een raster van 5×5 symbolen met 20 vaste lijnen en maakt gebruik van het Cluster Pays mechanisme.

Een winnende combinatie wordt gevormd zodra je drie dezelfde symbolen in een horizontale of verticale cluster weet te landen. Symbolen van winstcombinaties verdwijnen waarna de bovenliggende symbolen op hun plaats vallen zodat er cascades aan winstcombinaties kunnen ontstaan.

golden ticket 2 gokkast

Elke keer als je een winnende cascade weet te draaien loopt de multiplier met +1 op. Inzetten kan via de gebruikelijke Play ‘N Go inzetstaffel van 10 eurocent tot 100 euro per draai.

Symbolen en Uitbetalingen

De circusartiesten tellen als premium symbolen en een bijkomend voordeel is dat je ook via een mix van de drie artiesten winst pakt. Vijf dezelfde circusartiesten leveren een uitbetaling van 10x de inzet op terwijl een mix van de drie goed is voor 5x de inzet.

Een circushoed, dolken, een schietschijf, kegels en een mono fiets hebben een lagere waarde, draai er hier vijf van voor een bedrag van 2x tot 4x de inzet.

De gouden circustent telt als wild en vervangt alle andere symbolen, vijf wilds zorgt voor een uitbetaling van 50x de inzet. Een wild wordt in het midden toegevoegd zodra symbolen van een winstcombinatie van drie dezelfde symbolen worden verwijderd. Als het lukt om het complete speelveld leeg te ruimen win je 500x de inzet.

Multiplier wilds Feature

Links onderaan is er een wild meter en het is de bedoeling dat je de meter vult door winstcombinaties met de circusartiesten te vormen. De meter wordt via segmenten gevuld en de staffel is als volgt;

  • drie premium symbolen:  vult één segment
  • vier premium symbolen: vullen twee segmenten
  • vijf premium symbolen: vullen drie segmenten

De circusartiest die aan het optreden is bepalend voor de hoogte van de vermenigvuldiger. De clown zorgt voor een x1 multiplier, de messenwerper zorgt voor een x2 multiplier en de ring leider geeft een x3 multiplier.

gratis spins bonus

De Free Spins Bonus

Het behalen van de bonusronde werkt precies hetzelfde als bij de Golden Ticket gokkast. Het is de bedoeling dat je het woord BONUS vrij speelt waarna je een keuze krijgt uit drie bonusrondes.

De bonusrondes zijn als volgt;

  • 5 gratis spins met een x3 multiplier wild
  • 7 gratis spins met een x2 multiplier wild
  • 9 gratis spins met een x1 multiplier wild

Ons advies is om de gulden middenweg te nemen en 7 gratis spins te pakken met een x2 wild vermenigvuldiger.

Als extra feature kun je nu profiteren van Win spins. Een Win Spin kan verdiend worden door de meter linksonder met drie segmenten te vullen.

Tijdens de Win Spin wordt er een 2×2 wild toegevoegd en als het lukt om de meter compleet te vullen dan krijg je een respin.

Wat is onze beoordeling van de Golden Ticket 2 Gokkast?

Of dit spel net zo aanslaat als het origineel is nog even afwachten. Wij vermoeden van wel want het circusthema is perfect uitgevoerd en de extra features kunnen bijzonder lucratief uitpakken.

Het is wel jammer dat Play ‘N Go het schietspel heeft verwijderd want ondanks dat je hiermee geen grote bedragen kon winnen was het hartstikke leuk om te spelen.

De variantie en winstpotentie is in ieder geval veel hoger vergeleken met Golden Ticket. Momenteel is dit spel alleen bij LeoVegas te spelen, de globale release is op 3 september 2020.

Speel Golden Ticket 2 hier lekker gratis of maak alvast een account aan bij een Nederlandse casino met een licentie van de kansspelautoriteit.

Pluspunten
  • Winnende cascades zorgen voor een +1 multiplier
  • Multiplier wilds
  • Bepaal zelf de bonusronde
Minpunten
  • Het spelmechanisme is gekopieerd van Troll Hunters 2
© Copyright 2023 Gokkasten Stip