Golden Legend
3.0/5

Golden Legend


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Golden Legend

Ben je toevallig net bij de afhaal Chinees geweest en was je van plan om vanavond een gokje te wagen op videoslots? Dan is Golden Legend het spel dat je zoekt! Golden Legend is een nieuwe Play’n GO slotmachine met een Chinees thema waarbij de gouden draak een hoofdrol speelt.

Deze online gokkast bevat de vier oeroude Chinese symbolen waaronder Meng Zhang, de Azure Draak van het oosten, Lung Guang de Vermillion Bird, een gigantische phoenix die het zuiden beschermt. De witte tijger vertegenwoordigt de herfst en is tevens de beschermheer van het westen, tot slot rest nog de zwarte Tortoise die de winter vertegenwoordigt en tevens de beschermer van het noorden is.

Het theoretische uitkeringspercentage van Golden Legend is 96,5% en de variantie is medium. De maximale uitbetaling is 1.000x de inzet.

Speluitleg Golden Legend Gokkast

Dit videoslot heeft vijf rollen, drie rijen en je kunt tot maximaal 50 lijnen activeren. Met inzetmogelijkheden vanaf 1 eurocent tot maximaal honderd euro per draaibeurt is er voor elke type gokker wel een beschikbare inzet om mee te spelen.

golden legend gokkast

Wat uitbetalingen tijdens het basisspel betreft moet je het vooral hebben van de gouden tijger. Vijf stuks van dit symbool is goed voor een uitbetaling van 1.000 munten. De andere dieren zijn iets minder waard, draai er hier vijf van dezelfde soort van voor en bedrag van 400 tot 500 munten. Tot slot hebben we de welbekende kaartsymbolen waarmee je 200 tot 400 munten kunt winnen.

De gouden sycee symbool telt als wildsymbool, de sycee was trouwens een ruilmiddel in China tot aan het begin van de 20e eeuw. De sycee is in de vorm van een gouden boot dus vrij eenvoudig te herkennen.

De Gratis Spins Bonus

Zodra je drie draken weet te landen gaat de free spins bonus van start. Je ontvangt nu 10 gratis spins en tijdens de bonus worden er stacked wild symbolen aan de rollen 2, 3, 4 en 5 toegevoegd. Dankzij dit wildsymbool kun je maximaal 100.000 munten winnen. Draai je opnieuw drie scatters dan pak je wederom 10 gratis spins. Je kunt maximaal 20 free spins vrijspelen. Het achtergrond deuntje tijdens de bonus doet je direct in het verre Oosten wanen.

Chinezen gokken graag

Dat Chinezen regelmatig een gokje wagen is algemeen bekend maar wist je dat Chinezen een fruitautomaat een tijgermachine noemen? Een aantal spellen die veelal door Chinezen worden gespeeld zijn Mahjong, Fan Tan en natuurlijk de reguliere tafelspelen die online casino’s bieden.

De Landelijke Federatie van Chinese Organisaties in Nederland (LFCON) heeft laatst een onderzoek gehouden waaruit bleek dat veel Chinezen een kleine lening van familie of vrienden nodig hebben om de gokschulden te kunnen betalen, lukt dat niet dan proberen zij geld te lenen van woekeraars tegen een rente van 5 tot 10%. Natuurlijk zijn er ook zat chinezen die graag gokken en geen financiële problemen ondervinden.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip